Influenserica pokazala koliko košta pita u Dubrovniku: Cijena će vas iznenaditi

0
Radiosarajevo.ba
Influenserica pokazala koliko košta pita u Dubrovniku: Cijena će vas iznenaditi

Influenserica Lada Kušec Deči podijelila je viralan snimak iz Dubrovnika u kojoj je probala, kako kaže, "najskuplji burek na svijetu".

"Vodim vas na najskuplji burek na svijetu, vjerovatno. Radi se o mjestu koje se nalazi, pogodili ste, u Dubrovniku, jednom od najskupljih gradova s ex-Yu prostora, u kojem sam tri ova tu prutića bureka platila 20 eura", objasnila je.  

U videu je kazala da je uzela tri okusa, sir, špinat i teletinu. 

Pogledajte atmosferu u Sarajevu noć uoči otvaranja SFF-a

"Očekivala sam pravi 'turist scam' (prevara turista), ali, ljudi moji, ovo je prefino. Ovaj od teletine je bio najfiniji na svijetu. Sir i špinat mi nisu dovoljno posoljeni", ispričala je. 

Ipak, tvrdi da nikad ne bi ponovo dala 20 eura za ovakvu pitu kad istu može dobiti na drugom mjestu za dva eura. 

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

"Tako da s te strane dajem ocjenu 3 od 10, ali sa strane poduzetništva, brendinga, dajem 100 od 10. A to potvrđuje činjenica da su otvorili poslovnicu i u Dubaiju", zaključila je. 

Njen video je do sada pregledalo više od 587.000 ljudi, a brojni tiktokeri komentarisali su cijenu bureka. 

"Porez na budale", "20 eura za burek na Balkanu, to u Americi zovemo prevarom", "Ovce su za šišanje", "To je pita, a ne burek", "3 bureka za 20 eura i jest ‘scam’, brate moj", "Bolje da si te novce dala za gorivo do Bosne da se najedeš ko čovjek za manje pare", neki su od komentara. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak