Holivudski glumac iznenadio mladu iz BiH: "Neko želi da vam čestita na vjenčanju"

1
Radiosarajevo.ba
Holivudski glumac iznenadio mladu iz BiH: "Neko želi da vam čestita na vjenčanju"

Tokom vikenda u Minhenu je održano vjenčanje Matijasa Höhna i njegove izabranice Lejle, porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

I dok su njih dvoje željeli privatnu ceremoniju, imali su nevjerovatnu sreću da im se tokom slikanja nakon vjenčanja pridružio i slavni glumac Vin Diesel (57).

Kako prenosi Bild, riječ je o sasvim slučajnom susretu jer je slavni glumac prolazio pored mjesta gdje su se mladenci slikali, a zatim je izašao i čestitao im vjenčanje, što je svakako bio momenat koji će oboje pamtiti do kraja života.

Meteorolozi upozorili građane o nevremenu: Pratite uživo kretanje oluje koja dolazi u BiH

Mlada Lejla je u izjavi za Bild otkrila kako se sve odigralo: "Bilo je nevjerovatno, puka slučajnost. Vin Diesel je prolazio pored lokacije gdje smo se slikali. Odjednom je izašao njegov tjelohranitelj i rekao nam na engleskom: Neko želi da vam čestita na vjenčanju!", kaže Lejla.

Iz automobila je izašao niko drugi do Vin Diesel koji se trenutno nalazi u Minhenu zbog snimanja.

"Skoro da ga nismo ništa stigli pitati, jer smo bili previše iznenađeni i uzbuđeni. On je u svakom slučaju bio dobro raspoložen i nevjerovatno prijatan", kaže ona.

Ona dodaje da im je čestitao na vjenčanju: "Poželio nam je puno ljubavi, sreće i zdravlja. Bilo je zaista nevjerovatno.

Prosto nismo mogli zamisliti da bi nekoga poput njega mogli vidjeti na dan našeg vjenčanja", rekla je Lejla.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak