Zbog Lejle Filipović poželjet ćete da ove cipele imate u svom ormaru: Bit će hit ove jeseni

6
Radiosarajevo.ba
Zbog Lejle Filipović poželjet ćete da ove cipele imate u svom ormaru: Bit će hit ove jeseni

Bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović, nedavno je uživala u posjeti Trstu, a na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko zapanjujućih fotografija iz ovog predivnog italijanskog grada.

Mokasinke ili loaferice i dalje su u centru pozornosti ovogodišnjih modnih trendova, a njihova udobnost čini ih pravim hitom za jesen. Međutim, ljubiteljice mode imaju podijeljena mišljenja o ovom stilu. Lejla Filipović, odlučila je riskirati i ove cipele uključiti u svoj stajling.

Na svom putovanju u Trstu, Lejla je odabrala sofisticiranu kombinaciju koja uključuje crnu midi haljinu, sivu bomber jaknu i hulahupke s motivom srca.

Dopisnik britanskih medija u Hezbollahovim tunelima u Libanu: Jezivi prizori

Ovaj šarmantni detalj dodatno je podigao cijeli outfit i unio dašak igre u elegantnu siluetu. Ova kombinacija pokazuje kako se mokasinke mogu savršeno uklopiti u različite stilove, potkrepljujući njihovu svestranost u modnom svijetu. 

Budući da se radi o klasičnim modnim komadima koje većina žena već posjeduje, nećete pogriješiti ako ove jeseni iskopirate njenu cijelu kombinaciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak