Zaboravljeni slučaj: Zašto je Jennifer Lopez uhapšena dok je izlazila s P Diddyjem?

0
Radiosarajevo.ba
Zaboravljeni slučaj: Zašto je Jennifer Lopez uhapšena dok je izlazila s P Diddyjem?

Jennifer Lopez je nedavno bila u vijestima nakon što je prekinula svoj drugi brak s Benom Affleckom. Međutim, nedavna hapšenja Seana "P Diddy" Combs-a skrenula su pažnju s Bennifera 2.0 i vratila je fokus na njen turbulentni odnos s ovim reperom i muzičkim producentom iz kasnih 90-ih.

Jennifer Lopez i Sean Combs imali su vezu koja je trajala od 1999. do 2001. godine, između kraja J.Lo-ine veze s prvim mužem Ojanijem Noa-om i njenog braka s drugim mužem, plesačem Crisom Juddom.

Kao i u svim vezama Seana Combs-a s poznatim ličnostima, njegova veza s Jennifer Lopez ponovo je postala tema rasprava. Evo šta treba da znate o vezi J.Lo i Seana "P Diddy" Combs-a, kao i o njihovim hapšenjima iz 1999. godine.

Kardiolog Izeta Kurbašić: "Stres na drugom ili trećem mjestu uzročnika kardiovaskularnih bolesti"

Šta je Jennifer Lopez rekla o svojoj vezi s Seanom "P Diddy" Combs-om?

Jennifer Lopez bila je jedna od mnogih zvijezda koje je Sean Combs mentorirao tokom kasnih 90-ih i 2000-ih. Počeli su da se viđaju 1999. godine, a veza je završila 2001. godine. Pjevačica i glumica u posljednjim godinama toplo je govorila o Combs-u. U intervjuu za Access Hollywood 2014. rekla je da joj je Combs "dao toliko savjeta i naučio je mnoge stvari", dodajući da "ima mnogo međusobnog poštovanja i divljenja".

Prema USA Today, ovi komentari su uslijedili nakon što je Diddy proglasio Jennifer Lopez pobjednicom u ratu za 'najbolju stražnjicu' (njena konkurentkinja bila je Kim Kardashian).

Međutim, komentari Lopez bliže vremenu njihovog raskida nisu bili tako pozitivni.

U 2003. godini, J.Lo je potvrdila u intervjuu za Vibe magazin da su se razdvojili zbog Diddyjevih prevara i da je veza izazvala značajan emocionalni stres. "To je bilo prvi put da sam bila s nekim ko nije bio vjeran," rekla je, "Bila sam u ovoj vezi s Puffom gdje sam stalno plakala, bila luda i išla sam u ludilo, stvarno mi je okrenula cijeli život."

Kada je govorila o svom kratkom braku s Crisom Juddom, rekla je: "Izašavši iz strastvene veze, srela sam ovu divnu osobu koja je toliko osvježavajuća."

Da li su snimci s reperom, optuženim za trgovinu ljudima, uzrok razvoda J. Lo i Bena Afflecka?

Prema Forbes-u, u Lopezinom dokumentarcu iz 2024. godine, "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana", usporedila je svoju vezu s Benom Affleckom s prethodnim vezama u kojima je bila "loše tretirana i doživjela nekoliko drugih neprijatnosti." Nije specificirala od koga.

Sean 'P Diddy' Combs i pucnjava u noćnom klubu 1999. godine

U 1999. godini, tada 31-godišnji Combs uhapšen je nakon pucnjave u noćnom klubu u New Yorku. U tom trenutku, Combs je bio u društvu svog tjelohranitelja Anthonyja "Wolfa", 21-godišnjeg repera Jamala "Shyne" Barrowsa i tada 30-godišnje djevojke Jennifer Lopez.

Incident je započeo nesuglasicama i završio pucnjavom u kojoj su tri osobe povrijeđene. Sean Combs i Jamal "Shyne" Barrows suočili su se s više optužbi, dok su optužbe protiv Combs-a odbačene. Međutim, najteže povrijeđena osoba uvijek je tvrdila da je upravo Combs pucao u nju u lice. Natania Reuben rekla je za News Nation da je spremna da "doktor ukloni dio 9 mm metka iz mog lica kako bi ga mogli iskoristiti kao dokaz."

Reuben je podnijela tužbu od 130 miliona dolara protiv Combs-a 2008. godine, koja je van suda riješena u junu 2011. Reuben i dalje tvrdi da je Combs pucao u nju. "Gledala sam ga," rekla je za The Daily Beast, "Vidjela sam ga svojim očima." Rekla je da je njegovo hapšenje "najbolji dan ikada."

Nakon sukoba, Combs je napustio mjesto događaja s Lopez i Jonesom. Njih troje bili su uključeni u potjeru policije.

Prema Washington Post-u, policija je pronašla ukradeni pištolj u automobilu. Oba, Combs i Lopez, su uhapšeni i, kako javlja The Guardian, prvobitno su optuženi za krivično posjedovanje ukradene imovine. Optužbe protiv Lopez su brzo odbačene, ali Sean Combs i Jamal Barrow su išli na suđenje. Diddy je suočen s dodatnim optužbama za podmićivanje; navodno je ponudio vozaču automobila 50.000 dolara da kaže da je pištolj njegov.

Diddy je oslobođen optužbi. Njegov 21-godišnji suoptuženik, Jamal "Shyne" Barrow, bio je optužen za pet krivičnih djela, uključujući napad prvog stepena, nepažljivo ugrožavanje i krivično posjedovanje oružja. Barrow je oslobođen optužbe za pokušaj ubistva, ali je odslužio deset godina za svoje optužbe, prema The New York Times-u. Niko nikada nije optužen i osuđen za stvarno pucanje.

Šta je Jennifer Lopez rekla o pucnjavi?

Jennifer Lopez rijetko je govorila o pucnjavi, ali je 2000. godine to komentarisala u intervjuu za britanski ELLE. Rekla je da je "to bila potpuna noćna mora." "Nisam imala apsolutno nikakvu ideju šta se dešava. Niko nije imao."

J.Lo još uvijek nije komentarisala hapšenje Seana Combs-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak