Wow izdanje slavne dizajnerice kojoj ljudi ne vjeruju da ima 72 godine

0
Radiosarajevo.ba

Vera Wang slavna je američka dizajnerica kineskih korijena koja oduševljava zaljubljenike u modu već posljednjih tridesetak godina.

Proslavila se elegantnim vjenčanicama koje su na svojoj svadbi nosile slavne žene – od Ivanke Trump i Chelsea Clinton do Ariane Grande i Kim Kardashian.

Bez kreacija Vere Wang nemoguće je zamisliti i bilo koji važan crveni tepih.

Dvije godine od smrti Ivice Osima, prisjetili ga se u FK Željezničar i Japanu

Ne čudi stoga što su na ovogodišnjoj Met Gali njene haljine nosile Amanda Gorman i Emily Ratajkowski.

Loading...

No pažnju fotografa privukla je i sama dizajnerica svojim neobičnim izdanjem.

Vera Wang na crvenom tepihu pozirala je u vlastitoj kreaciji sastavljenoj od kratkih satenskih hlača i crnog crop-topa s bijelim šlepom. Izazovna kombinacija razotkrila je fit figuru dizajnerice kojoj rijetki vjeruju da ima 72 godine.

Loading...

Odvažnu kombinaciju dopunila je crnim samostojećim čarapama do bedara koje se ove sezone vraćaju u modu, te crnim cipelama s vrtoglavom platformom. Izdanje za Met Galu podijelila je i na svom Instagramu te primila mnoštvo komplimenata.

"Izgledaš fantastično, Vera", "Predivna" i "Želim ovako izgledati kad budem imala 72 godine", samo su neki od razdraganih komentara njenih obožavatelja na ovoj društvenoj mreži, piše Zadovoljna.

Foto: EPA-EFE: Emily Ratajkovsky i Vera Wang

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak