Veliko slavlje u porodici Doris Pinčić: Nije mogla sakriti sreću zbog ovih vijesti

0
Radiosarajevo.ba

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović 4. septembra proslavila je 36. rođendan, a povoda za slavlje u njezinoj porodici bilo je i dan kasnije.

Danas, 5. septembra, je 1. rođendan njezine kćeri Divne. Otkako je rodila treće dijete, Doris je rijetko dijelila fotografije malene na društvenim mrežama.

Lice joj uopće nije pokazala već samo nogice, ali i to je bilo dovoljno da raznježi pratitelje, koji su joj pisali kako nema ništa slađe na svijetu od nogu beba, piše Story.hr.

Koliko košta život: Teška stvarnost onkoloških pacijenata bez pristupa citostaticima

Doris je za kćerin rođendan bila u frizerskom salonu i pohvalila se novom frizurom, a bila je odlično raspoložena. Mnogima je drago što je ponovno pronašla ljubav nakon razvoda od muzičara Borisa Rogoznice. Njihova ljubav pukla je 2020., a u braku su dobili sina Donata i kćer Gitu.

Dvije godine kasnije počelo se šuškati o njezinoj vezi s Davorom Guberovićem, menadžerom jednog trgovačkog lanca. Vjenčali su se kod matičara u novembru 2022., a ceremoniji su prisustvovali najbliži članovi porodice i prijatelji.

Ovo su mnogi priželjkivali: Doris Pinčić podijelila rijetku fotografiju sa suprugom i kćerkom

Slavili su u krugu najbližih u restoranu u Zagrebu, a onda se doznalo da je Doris trudna. Sreću zbog proširenja porodice nije mogla skriti. Voditeljicu smo na malim ekranima imali prilike gledati sve do kraja jula prošle godine, a onda se u aprilu ove godine vratila na male ekrane nakon izbivanja zbog porodiljnog dopusta.

Gledatelji ne prestaju hvaliti njezinu vitku liniju nakon rođenja trećeg djeteta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak