Tužne slike nekada najveće teen zvijezde, paparazzi su je jedva prepoznali

0
Radiosarajevo.ba
Tužne slike nekada najveće teen zvijezde, paparazzi su je jedva prepoznali

Glumica Amanda Bynes proslavila se u tinejdžerskim komedijama, poput Ona je najbolja (She's the Man) i Sve što djevojka može poželjeti (What a Girl Wants), nakon čega se odala raznim porocima, koji su joj upropastili karijeru, ali i život.

Nerijetko bude uhvaćena u problematičnim izdanjima, a sada je privukla pažnju na ulicama Los Angelesa.

Pokazala je novu frizuru, neko vrijeme bila je ofarbana u plavo, a sada opet ima crnu kosu.

Godina dana od femicida koji je potresao BiH: U Gradačcu počela mirna šetnja

Vidno neraspoložena prošla je pored fotografa i nije se obazirala na njih.

Bivša tinejdž zvijezda godinama je koristila razne opijate i nekoliko puta je bila u klinici za odvikavanje, ali sada je navodno sve to iza nje.

Međutim, godine burnog života ostavile su traga na njenom izgledu i danas 37-godišnja Amanda više nije ni sjenka slatkice kakvu pamtimo iz popularnih filmova.

Njeni problemi počeli su 2012. godine, kada je uhapšena zbog vožnje pod uticajem opijata. Godinu kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila na policajce s 36. sprata. Iste godine je izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod starateljstvo.

Početkom 2023. godine je jedne noći gola tumarala ulicom, a nakon uznemiravanja prolaznika smještena je u psihijatrijsku ustanovu.

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošle godine, nakon što je sudija Roger L. Land procijenio da je sposobna da se opet brine o sebi i donio presudu o ukidanju starateljstva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak