Zvijezda serije 'Malcolm in the Middle' otkrila gdje je "nestao" dječak koji je glumio Deweya

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda serije 'Malcolm in the Middle' otkrila gdje je "nestao" dječak koji je glumio Deweya
Foto: PrtScr / Dewey je bio omiljen među fanovima serije

Jane Kaczmarek, zvijezda hit TV serije Malcolm in the Middle konačno je odgovorila na pitanje koje obožavatelji postavljaju godinama.

Američka TV serija završila je prije 18 godina, ali je i dalje omiljena među mnogima. Sitcom, koji je počeo s emitovanjem 2000, prati Malcolma (glumi ga Frankie Muniz) koji je srednje dijete u kaotičnoj obitelji Cleaver. Malcolm je jedan od petero braće i sestara i stariji brat Deweya, kojeg je glumio Erik Per Sullivan.

Unatoč tome što je Dewey bio omiljeni lik obožavatelja serije, svijet nije čuo mnogo o sada već 33-godišnjaku nakon posljednje epizode.

Baerbock pohvalila Kamalu Harris: 'Žena velike energije i borac za transatlantske odnose'

Baerbock pohvalila Kamalu Harris: 'Žena velike energije i borac za transatlantske odnose'

Ali, Kaczmarek - koja je u seriji glumila majku, Lois - nedavno je u jednom intervjuu otkrila da je Erik 'jako dobro'.

"On je dobro, on je jako, jako dobro", rekla je. "Bio je u seriji sedam godina - počeo je kad je imao sedam i završio s 14, a uopće ga nije zanimala gluma. Pohađa prestižni američki univerzitet - zahtijeva da ne otkrijemo koji - i voli Charlesa Dickensa. Radi diplomski rad iz viktorijanske književnosti. Divim se tome, jer toliko ljudi misli da je biti u showbiznisu najbolja stvar na svijetu, ali nije to za svakoga."

Muniz je prije par godina također odgovorio na pitanje što se dogodilo s Erikom i dao je prilično iskren odgovor.

"Da budem iskren, ne znam šta smjera", kazao je. "Mrzim to reći, jer sam razgovarao s njim nekoliko puta otkako je show završio. Puno sam razgovarao s njegovim roditeljima. Dok sam bio u bendu, išli smo i svirali u gradu u kojem on živi i njegovi roditelji su dolazili na nastup, ali nažalost on nije mogao doći." 

"Jednu stvar znam, neki glumci jednostavno su to morali raditi dok su bili klinci, a onda su željeli iskusiti druge stvari i na neki način živjeti normalnijim životom izvan svjetla reflektora. Mislim da je to ono što je želio učiniti zaista dobro za njega"", kazao je Muniz koji se zbog bolesti uopće ne sjeća snimanja ove serije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije