Swift i njen dečko: Pokrenuli raspravu između njihovih vjernih fanova

0
Radiosarajevo.ba

Američka pjevačica Taylor Swift trenutno je jedna od najpoznatijih zvijezda na svijetu, a njezini obožavatelji prate svaki njezin korak. Tako ni detalji njezine veze s nogometašem Travisom Kelceom ne mogu proći neprimijećeno.

Sad je par ponovno pokrenuo raspravu između njihovih vjernih fanova, od kojih neki vjeruju da su se Taylor i Travis vjenčali u tajnosti, piše Mirror.

Kako neki tvrde, otkrio ih je jedan detalj u apartmanu Travisovog kluba Kansas City Chiefsa na stadionu Arrowhead. Jedan fan kluba je podijelio fotografiju iz apartmana na kojem se mogla vidjeti fotografija Swift na nastupu u sklopu "Eras" turneje. "Ovdje sjedi Taylor! Također, činjenica da ovdje stoji poster s Eras turneje je toliko smiješno", napisao je, a ubrzo su krenula nagađanja da se par vjenčao.

Američka ambasada u BiH: 'Milorad Dodik također manipulira državnim fondovima'

"Ispričavam se, ali ovo dvoje je vjenčano. Nikada to neće objaviti i totalno ne moraju. Vjerojatno će nam reći na novom albumu, ali ovo rade vjenčani ljudi", bio je jedan od komentara. "Taylor i Travis su sigurno već vjenčani, samo mi nemamo pojma o tome", pisalo je u drugom.

Međutim, bilo je i onih koji se nisu složili s tim. "Ne postoje dokazi koji bi sugerirali da su se Travis Kelce i Taylor Swift vjenčali. Nagađanja vjerojatno potječu od obožavatelja koji su primijetili novi detalj u Kelceovom apartmanu na stadionu Arrowhead, ali ovo ne potvrđuje vezu između njih dvoje", napisao je jedan korisnik na X-u.

Inače, Kelce i Swift su u vezi od prošle godine, a u početku su istu skrivali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak