Svi pričaju o novom dečku Angeline Jolie: Objavila je njegovu fotografiju na Instagram

2
Radiosarajevo.ba

Angelina Jolie, koja je dugo vremena bila sama, ponovo je u središtu pažnje zbog svoje navodne nove ljubavne veze s poznatim reperom Akalom.

Tokom vikenda, Angelina Jolie je u Veneciji prisustvovala zabavi u Atelieru Jolie, gdje je bila moderatorica razgovora s pjesnikom Mustafom. Događaj je okupio brojne poznate ličnosti, uključujući Zoe Kravitz, no pažnju je najviše privukao Akala, koji je na fotografijama snimljen kako zamišljeno sluša razgovor.

Kako pišu strani mediji Jolie i Akala se privatno viđaju već više od godinu dana. Prve glasine o njihovoj vezi počele su kada je reper viđen s Jolie i njezinim kćerima na književnom festivalu Calabash na Jamajci u maju prošle godine.

Oglasio se policajac nakon incidenta na Otoci: "Nešićeva pratnja je izvukla pištolje, tukli su me"

Osim što se Akala dobro uklopio u Joliein život, nedavni trenuci snimljeni na Filmskom festivalu u New Yorku pokazuju da se povezao i s njezinom djecom, što je dodatno potaknulo spekulacije o njihovoj vezi.

Glasine su se intenzivirale kada su Jolie i Akala viđeni zajedno u Italiji tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, gdje je glumica predstavljala svoj film Maria.

Kingsley James McLean Daley, poznat kao Akala, svestrani je umjetnik koji se bavi raznim disciplinama, uključujući hip-hop, historiju i novinarstvo. Godine 2006. proglašen je najboljim hip-hop izvođačem na MOBO Awards, a našao se i na UK Powerlist 2021. za 100 najutjecajnijih crnih Britanaca.

Dok Jolie i Akala ne komentiraju svoje navodne veze, mnogi se pitaju je li to početak nove ljubavne priče ili samo prijateljstvo. Vrijeme će pokazati šta se zapravo krije iza njihove bliskosti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak