Šokantne fotografije glumca iz hit serije obilaze svijet: Droga mu je uništila izgled

0
Radiosarajevo.ba

Paul Anderson zabrinuo je javnost izgledom na novim fotografijama, nakon što je osuđen za posjedovanje teških droga.

Glumac Paul Anderson, koji se proslavio ulogom Arthura Shelbyja u hit seriji Peaky Blinders, šokirao je izgledom na novim fotografijama.

Paparazzi su ga ovoe sedmice ulovili na ulicama Londona u poprilično zapuštenom izdanju, nakon što je u pekari kupio pecivo i kafu, a fotografije su brzo obišle svijet.

U BiH uhapšen nastavnik: Pijan došao na nastavu pa polno uznemiravao učenice

Ovo je prvi put da je snimljen u javnosti otkako je policija u njegovom posjedu pronašla crack i amfetamine te lulu za konzumiranje droge.

Paul je u januaru pred sudom priznao posjedovanje droge, koje su, očigledno, ostavile i veliki trag na njegovu izgledu i zdravlju.

Kreatori serije Peaky Blinders, koji trenutno rade na istoimenom filmu, zabrinuti su da bi sve to moglo imati i veliki utjecaj na radnju i gledanost.

"Paulova osuda sigurno će stvoriti probleme jer neće biti lako napraviti Peaky Blinders bez jednog od ključnih likova, a s druge strane ni on ne može ponoviti svoju ulogu kao da se ništa nije dogodilo", kazao je izvor za Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak