Sjećate li se Esmeralde iz poznate meksičke sapunice? Evo kako danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba

Krajem 90-ih, legendarna Esmeralda osvojila je srca brojnih gledatelja širom svijeta, a posebno Balkana.

Leticia Calderón, koja je utjelovila ovu predivnu, slijepu djevojku , bila je u centru pažnje, posebno u BiH, čije je građane dodatno očarala kada nam je došla u posjetu. No, iza uspješne karijere stoje teški trenuci u njenom životu.

U vrijeme velike slave, Calderón je otvoreno govorila o svojoj borbi s ovisnostima, od kojih se izliječila nakon što joj je prijateljica umrla na rukama zbog predoziranja. U ljubavnom životu nije imala sreće; njen prvi brak s Marcom Lopezom 1997. godine završio je razvodom nakon samo dvije godine. Drugi pokušaj s odvjetnikom Juanom Colladom 2002. godine, s kojim ima blizance Luciana i Carlosa, također nije potrajao. Par se razveo nakon osam godina zajedničkog života.

Gradačac: Pogledajte hapšenje osumnjičenog za ubistvo žene

Unatoč uspjehu na ekranu, Calderón se 2005. suočila s teškom situacijom, kada je saznala da njen mlađi sin Lucian ima Downov sindroma. Danas, glumica živi potpuno drugačiji život, fokusirajući se na mir i obitelj.

U fotogaleriji pogledajte kako Esmeralda sada izgleda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak