Prepoznajete li glumicu sa fotografije? Ove godine je zasjala na crvenom tepihu u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Prepoznajete li glumicu sa fotografije? Ove godine je zasjala na crvenom tepihu u Sarajevu
Foto: Screenshot / Instagram / Bojana Gregorić Vejzović u mladosti

Među slavnim posjetiteljima ove godine na Sarajevo Film Festivalu crvenim tepihom je prošetala i hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Tokom drugog dana jubilarnog 30. izdanja Sarajevo Film Festivala, u sklopu programa Open Air održana je premijera dugometražnog filma Backup scenariste i reditelja Faruka Sokolovića.

U psihološkom trileru koji se bavi preživljavanjem trauma i oslobađanjem okova prošlosti, okupila se sjajna regionalna glumačka ekipa u kojoj se našla i hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Turistkinja (29) brutalno ubijena na rajskom otoku, ubicu je upoznala na Tinderu

Turistkinja (29) brutalno ubijena na rajskom otoku, ubicu je upoznala na Tinderu

Osim ljepotom i divnom odjevnom kombinacijom, poznata glumica je privukla pažnju i izjavom za medije, u kojoj je otkrila da je odmah po dolasku u glavni grad Bosne i Hercegovine otišla na ćevape. To joj je bila prva lokacija koju je posjetila u Sarajevu.

Glumica je na crvenom tepihu nosila mini haljinu dugih rukava s naglašenim ramenima i nabranim prednjim dijelom te donjim dijelom ukrašenim šljokicama. Duge noge Bojana je istaknula mrežastim najlonkama i cipelama s vrtoglavo visokim potpeticama.

Bojaninu izjavu na crvenom tepihu možete pogledati OVDJE.

Na Instagram profilu glumice smo pronašli njenu fotografiju iz mladosti - da li ste odmah uspjeli

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije