Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje, a ovako je govorio nakon njihovog vjenčanja

2
Radiosarajevo.ba

Glumac Sergej Trifunović prijavio je suprugu Isidoru za nasilje u porodici, te je ona osuđena po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji i morat da napusti državu.

Inače, Sergej Trifunović u maju ove godine zakleo se na vjenčnu ljubav pred Bogom svojoj 23 godine mlađoj izabranici Isidori Mijanović, a nedavno su obavili i građansko vjenčanje u Beogradu.

Mjesec dana od crkvenog vjenčanja Sergej je dao tek jednu izjavu i otkrio savjet koji mu je dao Goran Bregović.

Potvrđeno: Manchester United otpustio Erika ten Haga

"Kaže on: 'Šta, brak? Nemoj prije pedesete, ne valja ni za tebe, ni za ženu, ni za dijete, nemoj pijre pedesete.' Tako da sam ja faktički poslušao Bregovića", ispričao je Sergej pa iznio šok zaključak.

"Brak je za mnoge zatvor. Znači, brak sam po sebi ne rješava nikakve vaše probleme ako ih imate. Morate da se pozabavite problemima i bolje da u brak uđete bez njih", rekao je tada Sergej za Unu.

Supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, trenutno se nalazi u imigracionom centru, prenose mediji iz Srbije. 

Kako se dalje navodi, Isidora je napustila policijsku stanicu i uskoro će biti odvezena do hrvatske granice, gdje će neko morati da dođe po nju.

Inače, supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora Mijanović, osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu zbog nezakonitog boravka u Srbiji, saznaje Blic, ali kazna još nije pravosnažna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak