Novi detalji svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnijeta prekršajna prijava

2
Radiosarajevo.ba
Novi detalji svađe: Protiv supruge Sergeja Trifunovića podnijeta prekršajna prijava
Foto: Nova.rs / Sergej Trifunović sa suprugom Isidorom

Sergej Trifunović imao je u utorak 22. oktobra 2024. godine tešku svađu sa suprugom u stanu gdje žive, a reagovala je i policija. On je prijavio za nasilje u porodici, ali nije bilo elemenata za to, kako navode srbijanski mediji. 

Razlog svađe, kako nezvanično saznaju domaći mediji, taj je što ona više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se vjenčali. Do najnovije svađe je navodno došlo zbog toga što je ona poludjela jer se njegovo ime provlači po novinama zbog haosa sa Borom Čorbom i organizovanjem koncerta njemu u čast, pišu dalje srbijanski mediji. 

Navodno haos nastaje kada se Sergej vratio sa promocije albuma Sajsi MC, koja je održana na istom mjestu gdje će on praviti koncert Bori Čorbi u čast, a prije toga joj nije rekao gdje ide, niti se javljao na telefon. On je rekao da želi razvod, a tada nastaje pravi haos. 

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Paparazzo je Sergeja Trifunovića uslikao par sati prije incidenta kako nervozno šeta, a sve vrijeme je bio na telefonu, te se u konačnici i zatvorio u kancelariju. 

Sergej je navodno pričao o svađi sa Isidorom i rekao da će napustiti stan. Zaprijetila je da će polomiti sve po kući, a o svemu je obaviješteno i Drugo osnovno javno tužilaštvo u gradu Beogradu. 

Kako izvori za srbijanske medije navode, obavljen je razgovor sa Sergejom i njegovom suprugom, a tužilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno jer je državljanka Hrvatske, te je zbog toga podnijeta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima države Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije