Ko je Isidora koju je Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici?

0
Radiosarajevo.ba
Ko je Isidora koju je Sergej Trifunović prijavio za nasilje u porodici?
Foto: Prtscr / Instagram / Isidora Trifunović

Poznati glumac Sergej Trifunović prijavio je svoju suprugu za nasilje u porodici, nakon svađe koja se dogodila oko 22:00 sata u utorak navečer, 22. oktobra, javili su srbijanski mediji.

On je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore koja navodno prijeti da će "sve po stanu polomiti".

O razlozima prijave policiji, kao i ishoda cjelokupnog slučaja možete više čitati na linku OVDJE.

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi je otac bivšeg juniorskog reprezentativca BiH

Ubijeni policajac u Bosanskoj Krupi je otac bivšeg juniorskog reprezentativca BiH

Podsjetimo, poznati par se općinski vjenčao tek prije nekoliko dana, dok su svoje zavjete podijelili na crkvenom vjenčanju u maju 2024. godine.

Ko je Isidora Trifunović?

Isidora je 24 godine mlađa od Trifunovića i porijeklom je iz Rijeke. Bavi se producentskim poslovima i izuzetno je popularna na društvenoj mreži Instagram gdje je prati više od 20.000 ljudi. 

Što se tiče njenog privatnog života, ono što je poznato javnosti jest da je bivši Isidorin dečko poznati košarkaš Nino Čelebić, koji je javnosti zanimljiv jer je prije Isidore ljubio pjevačicu Teodoru Džehverović. Njihova veza bila je burna, a o razlozima prekida nisu govorili javno, no navodno su se sukobili oko njene karijere. Kako se tada pisalo, košarkašu su smetale njene lažne svađe s kolegama kako bi ispromovirala novu pjesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije