Slavna pjevačica neprepoznatljiva: Da li je imala plastične operacije?

0
Radiosarajevo.ba
Slavna pjevačica neprepoznatljiva: Da li je imala plastične operacije?
EPA-EFE / Shania Twain izgleda mladoliko

Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica Shania Twain (59), na dodjeli nagrada People's Choice Country Awards, koja se održala u septembru, iznenadila je svojim mladolikim izgledom.

Dr. Gary Motykie, kalifornijski plastični hirurg, izjavio je za Daily Mail da Shania Twain izgleda sjajno za svoje godine, analizirajući moguće kozmetičke zahvate koje je mogla podvrgnuti.

"Njezin nedostatak bora i otvoreniji pogled sugeriraju da bi mogla biti podvrgnuta podizanju obrva, što uključuje rez iza linije kose kako bi se koža zategnula i smanjila opuštenost. Pretpostavljam da je koristila botoks, a vjerojatno i filere," rekao je.

Osobe koje se dovode u vezu sa terorističkim napadom u Bosanskoj Krupi biće predati Tužilaštvu BiH

Osobe koje se dovode u vezu sa terorističkim napadom u Bosanskoj Krupi biće predati Tužilaštvu BiH

Dr. Adam Rubinstein, plastični hirurg iz Miamija, smatra da bi pjevačica mogla imati blefaroplastiku, operaciju kapaka.

"Shania ima prekrasne jagodice i izraženu liniju čeljusti, što joj daje sjajnu prirodnu strukturu koja dobro stari. Međutim, njezine oči izgledaju 'svježije', posebno gornji kapci. Možda je to samo dobra šminka, ali mislim da je blefaroplastika također moguća," dodao je.

Iako je Twain negirala da je imala bilo kakvu plastičnu operaciju, nedavno je izjavila da voli svoju kožu.

"Možda je isprobala tretmane koji ne uključuju operacije, kao što su fileri i botoks, kako bi se oslobodila opuštene kože bez rezova," ističe dr. Motykie, a dr. Rubinstein se slaže, dodajući da misli da je pjevačica koristila filere samo u usnama. "Napuhaniji izgled može biti rezultat debljanja," izjavio je.

Dr. Christopher Costa, iz klinike Platinum Plastic Surgery u Las Vegasu, također smatra da su promjene na licu vjerojatno povezane s varijacijama u težini.

Shania je poznata po strogoj fitness rutini, koja joj pomaže da tijelo održava u vrhunskoj formi.

Osim što je vegetarijanka, prije nastupa konzumira samo tekućinu, poput šejkova od špinata i borovnica, a vježba tri do pet puta tjedno, igra tenis i redovito odlazi u teretanu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije