Rihanna pokrenula novi trend na Instagramu

0
Radiosarajevo.ba
Rihanna pokrenula novi trend na Instagramu

Rihanna je putem Instagram storyja pokazala kako postići njen omiljeni makeup look, odvažni mačji pogled.

Rihanna nam je vrlo jasno dala do znanja da joj eyeliner u boji savršeno pristaje, ali kad malo bolje razmislimo, šta njoj ne pristaje.

Prošle godine oduševila je fotografijom na kojoj je s crvenim ružem kombinirala jarko plavi eyeliner u nijansi kobalt plave boje, svog vlastitog beauty brenda Fenty Beauty.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

Loading...

Sada je odlučila podijeliti s fanovima kako postići njen omiljeni look, odvažni obrnuti mačji pogled. Preko Instagram storyja pjevačica i poduzetnica demonstrirala je kako nanijeti eyeliner jarke boje, u ovom slučaju crvene, na oči.

Rihanna dokazuje da ovaj postupak nije previše kompliciran i da ga može ponoviti svako bez obzira na razinu vještine. Samo pažljivo klizite olovkom naprijed-natrag duž vodene linije.

Za ovaj tutorial koji je trajao oko 30 sekundi, Rihanna je oči iscrtala s crvenom olovkom za oči, prilično prigodan izbor boje s obzirom na blagdansko vrijeme, a ostatak njenog makeupa je vrlo jednostavan.

Ako niste ludi za crvenom olovkom za oči ili drugim jarkim bojama kao Rihanna, probajte s nekom neutralnom nijansom, bijelom, nude ili svijetlo rozom za suptilniji look, a ukoliko želite dramatičniji izgled koristite crne, sive ili smeđe nijanse.

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak