Poznata muzička zvijezda Moonbin (25) pronađen mrtav

0
Radiosarajevo.ba
Poznata muzička zvijezda Moonbin (25) pronađen mrtav

K-pop zvijezda Moonbin preminuo je u 25. godini, objavila je njegova izdavačka kuća.

Njegov menadžer u njegovom stanu u Seulu u srijedu navečer 19. aprila, pronašao da je da ne reaguje, objavili su južnokorejski mediji.

"Čini se da je sebi oduzeo život, ali se radi na obdukciji kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti", saopštila je policija.

Emeka Arinze se oduševio Bosancima: 'Ostajem u Bihaću, nikad nisam vidio ovakvu zemlju'

Moonbin je "neočekivano napustio naš svijet i postao zvijezda na nebu", stoji u omanu njegove etikete Fantiago.

Moonbin je bio glumac i model prije nego što se pridružio dječačkom bendu Astro 2016. godine, dobro etabliranoj K-pop grupi. Nastupao je i sa podgrupom pod nazivom Moonbin & Sanha.

Netflix isključio komentare na trailer Kleopatre: 'Ona je bila grčka Makedonka'

U saopštenju Fantagija traži se da se svi "suzdrže od špekulativnih i zlonamjernih izvještaja" kako bi njegova porodica na miru odala počast.

Moonbin se pridružio Fantagio programu pripravnika kao dijete prije nego što se na kraju pridružio Astrou. Grupa je prvobitno imala šest izvođača, ali je jedan član napustio u februaru 2023.

Njegova sestra Moon Sua je takođe K-pop pevačica, koja nastupa kao dio ženske grupe Billie.

Južna Koreja ima najveću stopu samoubistava mladih od svih razvijenih zemalja i dok ukupna stopa samoubistava u zemlji opada, smrtnost onih u 20-im godinama raste, piše BBC.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak