Tužna vijest: Preminula zvijezda Netflixove serije

2
Radiosarajevo.ba
Tužna vijest: Preminula zvijezda Netflixove serije
Foto: Instagram / Jung Chae-yul

Glumica Jung Chae-yul je bila aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu imala je gotovo 27 hiljada pratitelja, a svoju posljednju fotografiju objavila je prije tri dana.
 
Južnokorejska glumica i model Jung Chae-yul pronađena je mrtva u svom domu. Imala je 26 godina, piše Daily Mail. Vijest o smrti potvrdila je jutros 11. aprila njena agencija Management S ne otkrivajući više detalja. 

 "Moramo vam saopćiti tužnu vijest koja slama srca. Chae-yul napustila nas je 11. aprila", stoji u službenom priopćenju MK Newsa. Od čega je preminula glumica koja se proslavila ulogom u Netflixovoj seriji Zombie Detective, ali i I Have Not Done My Best te filmu Deep, za sada nije poznato. 

Jung Chae-yul trebala je glumiti u dugoočekivanoj drami korejske produkcije Wedding Impossible, a nakon objave o smrti mlade glumice produkcija je odlučila odgoditi snimanje. 

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Glumica je bila aktivna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu imala je gotovo 27 tisuća pratitelja. Svoju posljednju fotografiju objavila je prije tri dana, a odmah nakon što je objavljena vijest o njezinoj smrti shrvani obožavatelji počeli su u komentarima ostavljati oproštajne poruke.  "Anđeo", Počivala u miru, prekrasna dušo", "Toliko sam tužna", samo su neki od komentara ispod njene posljednje objave.

Netflix naručio animiranu verziju popularne serije 'Stranger Things'

Netflix naručio animiranu verziju popularne serije 'Stranger Things'

Iz agencije Management S otkrili su i da će se sprovod prema želji porodice održati u najužem krugu. "Srdačno vas molimo da se suzdržite od širenja glasina i spekulativnih izvješća u tom pogledu", poručili su, piše Vecernji.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije