Povratničko izdanje Kate Middleton: Svaki detalj je tu s razlogom i nosi princezinu tajnu poruku

0
Radiosarajevo.ba
Povratničko izdanje Kate Middleton: Svaki detalj je tu s razlogom i nosi princezinu tajnu poruku

Supruga princa Williama konačno se pojavila nakon šest i po mjeseci, i to na ceremoniji Pozdrav bojama u Londonu, a njena teška višemjesečna borba ne vidi se na njoj.

Kate Middleton, princeza od Walesa, pojavila se danas u javnosti prvi put nakon šest i po mjeseci pauze.

Kao što je u subotu, 10. augusta, najavila u emotivnom pismu javnosti, supruga princa Williama odlučila je da prisustvuje Pozdravu bojama (eng. Trooping the Colour), tradicionalnoj i zvaničnoj proslavi rođendana kralja Charlesa III.

Ramo Isak uživa na ljetovanju: Otkrio na kojoj destinaciji odmara i u čijem društvu

Kate je stigla na paradu u automobilu u društvu svog supruga princa Williama i njihove djece princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, a potom je porodica prešla u kočiju, kojom je obišla londonske ulice i stigla u Backingemsku palatu.

Princeza od Walesa izgledala je uobičajeno zanosno i demantovala glasine da je u težem stanju nego što Kensingtonska palata priznaje, a hemoterapija i borba protiv teške bolesti nisu mnogo uticale na njen izgled. Kate je, kao i uvijek, bila odevena sa stilom, a za ovu priliku vratila se svojim modnim osnovama.

Novi potez kralja Charlesa: Organizuje veliki kraljevski ručak na koji nije pozvana samo jedna osoba

Otkako je postala supruga princa Williama, pisalo se da je princeza od Walesa zaljubljenica u stil dizajnerke Jenny Packham i da je ona njena omiljena dizajnerka, ali u posljednje vrijeme nije tako često nosila njene kreacije.

Sada je, međutim, odlučila da ponovo obuće haljinu koje su joj obezbijedile mjesto na listama najbolje odjevenih žena planete još prije više 13 godina, kada je ušla u kraljevsku porodicu. Njen izbor bila je bijela haljina modne kuće Jenny Packham, koja ima crni porub na zatvorenom okovratniku, duge rukave i efektnu crno-bijelu mašnu ispod vrata.

To nije jedini modni povratak Kate Middleton na njenom povratku u javnosti poslije duge pauze – ponovo je ponijela i šešir koji nosi potpis brenda Philip Treacy, čije modele je uvijek nosila u najvažnijim prilikama u prošlosti, a odlučila se za asimetričan i nakrivljen model koji ističe ljepotu njenog lica.

Prijatelji princa Williama imali uvrjedljiv nadimak za Kate Middleton: Ove tri riječi su je boljele?

Supruga princa Williama svemu je dodala biserne naušnice s 18-karatnim zlatom juvelirske kuće Cassandra Goad, koje je ranije nosila u više prilika, kao i broš kojim je dala omaž Irskoj gardi, čija je princeza od Walesa pukovnica.

Tu su i pouzdane bijele salonke brenda Jimmy Choo, kožne cipele s tankim i visokim štiklama, koje je princeza nosila u mnogim prilikama.

Sve je poznato, u njenom prepoznatljivom stilu i tako kraljevski da je jasna poruka Kate – vraća se i sve će biti kao prije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak