Borba Kate Middleton sa opakom bolesti u najgoroj fazi? 'Srce mi se raspada kada je vidim'

0
Radiosarajevo.ba
Borba Kate Middleton sa opakom bolesti u najgoroj fazi? 'Srce mi se raspada kada je vidim'
Foto: EPA-EFE / Princ William i Kate Middleton

Kate Middleton (42) mjesecima se bori s rakom i odlazi na preventivne hemoterapije, a iako se tek u junu pojavila u javnosti, i to nakon 6 mjeseci, prije nekoliko dana su stigle vijesti kako će do daljnjeg izostajati s javnih događanja.

Mnogi smatraju da je Kateina borba s rakom u najgoroj fazi i da se zato mora ponovno povući iz javnosti, iako to nije htjela. Navodno će sljedeći mjesec otići s porodicom u posjetu kralju Charlesu i Camilli, koji žive u Škotskoj. Mjesec dana nakon što smo je vidjeli na balkonu Buckinghamske palače, vidjeli smo je i u finalu Wimbledona. Blistala je u ljubičastoj haljini i mnogi su komentirali kako im izgleda dobro, iako vidno mršavija.

"Srce mi se raspada kada je vidim takvu, ali je i puno sreće što je vidim. Koliki je ona uzor curicama i mladim ženama. Njeno dostojanstvo, briga i klasa vidljivi su kroz svaki njen osmijeh.

Teška nesreća u centru Sarajeva: Automobilom udario pješaka na cesti, hitno prebačen na KUM

Teška nesreća u centru Sarajeva: Automobilom udario pješaka na cesti, hitno prebačen na KUM

Nadam se da će nastaviti sa svojim tempom i da neće osjećati pritisak da se vrati prerano, sada samo neka se oporavlja. Šaljem puno ljubavi i lijepih želja", poručila joj je pratiteljica. Otkako je podijelila tešku dijagnozu sa svijetom, Kate dobiva na tisuće poruka podrške.

S obzirom na to da se priča kako je brak Kate i princa Williama u krizi i kako se on ne može nositi s njenom bolesti, a iz palače nije bilo potvrde ili demantiranja takve informacije, na društvenim mrežama im se nastoji dati podrška i u tom smislu. Pratitelji im pišu kako moraju biti jaki i izdržati ovaj najgori životni period jer će sve ubrzo biti dobro, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije