Otkrivena istina o Kate Middleton? Šest mjeseci bila zatvorena u kući - 'Opet nas je prevarila'

0
Radiosarajevo.ba
Otkrivena istina o Kate Middleton? Šest mjeseci bila zatvorena u kući - 'Opet nas je prevarila'
Foto: Instagram / Kate Middleton

"Ide ona nazad u svoju ljušturu", komentar je to koji piše u britanskim medijima. Vezan je za princezu od Walesa Kate Middleton (42), koja je sredinom juna i jula izašla u javnost i to su bila dva događaja na kojima smo je vidjeli nakon što je šest mjeseci odsustvovala. Snimkom se javila krajem marta i otkrila da ima rak.

Izvori za strane medije sada tvrde kako je pojavljivanje princeze na Wimbledonu bilo zadnje za ovu godinu. Robert Jobson, autor knjige o Kate, ispričao je za People kako je buduća kraljica ranije živjela "po kalendaru", ali sada živi svoj život, a kalendar i obaveze dolaze nakon tog.

"Vratit će se, ali kada ste jednom isprobali to, promijeni vam se perspektiva i drugačije poslože stvari", rekao je i pojasnio da se princeza preporodila nakon što je shvatila da joj ne mora sve u životu biti isplanirano kao što je dosad bilo zbog kraljevskog protokola.

Jedna evropska zemlja ima blizu 700.000 bukera: Gradili su se svugdje i postali turistička atrakcija

Jedna evropska zemlja ima blizu 700.000 bukera: Gradili su se svugdje i postali turistička atrakcija

Kate se potpuno posvetila svom izlječenju, a osim što je vidno izgubila kilograme, zbog preventivne hemoterapije nije izgubila kosu. Zbog toga su mnogi bili skeptični u njenu dijagnozu i mislili da se Kate samo htjela odmoriti i da situacija nije toliko drastična. Kada je na Wimbledonu zablistala u ljubičastoj haljini i pokazala blistavu i dugu smeđu kosu, opet su krenule špekulacije kako joj "nije ništa". Mnogi su se uvjerili kako je bila laž ono što su čitali u komentarima na društvenim mrežama - da je Kate oćelavila.

"Opet nas je prevarila", pisali su zlobnici aludirajući na to da princeza nije izgubila kosu nakon tretmana hemoterapije. Kada su takvi komentari prevršili svaku mjeru, javili su se i doktori koji su potvrdili kako pojedini pacijenti ne izgube kosu nakon hemoterapije jer ne uzrokuje svaka hemoterapija gubitak kose. Osim toga, princeza nije otkrila detalje svog liječenja pa se ne može znati koliko je agresivno liječenje bilo i kakve ima posljedice na organizam, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije