Novi potez kralja Charlesa: Organizuje veliki kraljevski ručak na koji nije pozvana samo jedna osoba

1
Radiosarajevo.ba
Novi potez kralja Charlesa: Organizuje veliki kraljevski ručak na koji nije pozvana samo jedna osoba
Foto: EPA / Kraljevska porodica

Kralj Charles III. okupio je porodicu u jednoj od kraljevskih rezidencija izvan Londona, a tokom odmora u idiličnom krajoliku vodit će se bitni razgovori o budućnosti

Sredina augusta rezervirana je za porodično druženje britanske kraljevske porodice. Najpoznatija britanska porodica okuplja se u Balmoralu, a strani mediji prenose da će se tokom ovogodišnjeg ljetnog okupljanja odviti i neki bitni razgovori o budućnosti monarhije.

Ovaj će boravak u Balmoralu tako biti više od opuštenog ljetnog druženja jer će kralj Charles iskoristiti vrijeme s rođacima za strateško planiranje događanja u porodici.

Ramo Isak uživa na ljetovanju: Otkrio na kojoj destinaciji odmara i u čijem društvu

Ramo Isak uživa na ljetovanju: Otkrio na kojoj destinaciji odmara i u čijem društvu

Četrdesetdvogodišnji princ William i njegova porodica također bi trebali sudjelovati na porodičnom druženju, a William će kao prijestolonasljednik biti velik dio rasprave koja se tiče nasljeđivanja i uloga u porodici.

Navodno će se u Balmoralu, osim Williama s porodicom, okupiti i princeza Anne sa suprugom, princ Andrew, Sarah Ferguson te princeze Beatrice i Eugenie.

Osim njih, na druženje će najvjerovatnije stići i djeca kraljice Camille, Tom Parker-Bowles i Laura Lopes.

Kao što se i očekivalo, princ Harry nije dobio pozivnicu za porodično druženje, iako je u svojim memoarima Spare Balmoral opisao kao raj, piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije