Potpuno oduševio publiku: Pogledajte najsmješnije reakcije na nastup Tom Cruisea

0
Radiosarajevo.ba

Tom Cruise je na zatvaranju Olimpijskih igara potpuno "ukrao" šou, te pažnju gledaoca kako u Parizu, tako i preko malih ekrana. 

Njegove akrobacije izazvale su oduševljenje na društvenim mrežama, a korisnici X mreže, bivšeg Twittera, su bili posebno aktivni, kako prenosi Večernji.hr

U sceni ravno iz holivudskog blockbustera, Cruise je skočio na motocikl sa zastavom u ruci i izletio sa stadiona , vozeći se ulicama Pariza kao čovjek na misiji. Uz hit Red Hot Chili Peppersa "By the Way", glumac je uletio pravo u helikopter koji je čekao, iskočio iz njega u vazduhu i padobranom se spustio do kultnog holivudskog znaka. Nakon toga je pričvrstio pet olimpijskih prstenova na znak, što je izazvalo potpuno oduševljenje publike. 

Kako Haris Džinović savjetuje sina: "Ako izlaziš navečer i da upoznaš neku djevojku, tu hljeba nema"

Zanimljivo je da Tom Cruise većinu opasnih scena želi snimati sam, bez dublera ili CGI tehnike, što ga je dovelo do titule najveće zvijezde akcionih filmova. 

Tom Cruise na zatvaranju Olimpijade izveo nastup o kojem će se dugo pričati: Od čega je ovaj čovjek?

"Ne mogu ni zamisliti koliko Cruise plaća životno osiguranje", samo je jedna od šala na X-u.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak