Poklon u vrijednosti 60 hiljada dolara: Pogledajte šta su dobile sve poznate ličnosti na Grammyju

0
Radiosarajevo.ba
Poklon u vrijednosti 60 hiljada dolara: Pogledajte šta su dobile sve poznate ličnosti na Grammyju

Sve slavne osobe koje su prisustvovale dodjeli Grammyja dobile su poklon pakete u vrijednosti od nevjerovatnih 60.000 dolara, što je za njih vjerovatno sitnica.

Poklon pakete, na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, odabrao je i podijelio Distinctive Assets, ista marketinška kompanija iz Los Angelesa koja stoji iza 200.000 dolara vrijednih poklona za Oscare.

Sinoćnja ceremonija u Cyrpto.com Areni bila je 65. po redu dodjela nagrada Grammyja.

Podnesena krivična prijava protiv Jelene Trivić

Sve što trebate znati o dodjeli Grammyja: U centru pažnje bit će revanš između Beyonce i Adele. 

Iako su neke slavne ličnosti možda bile razočarane što nisu otišli kući sa zlatnim gramofonom, barem su mogli odnijeti kući svoj poklon paket pun nevjerovatne vrijednosti.

Među približno 75 poklona, muzičke zvijezde počastile su se najnovijom tehnologijom, uključujući bežični robotski čistač bazena kompanije Aiper i WowWeejevog psa robota Dog-E koji još nije objavljen.

Pop zvijezde dobile su i vaučer od 10.000 dolara za liposukciju kod dr. Thomasa Sua u ArtLipo Plastic Surgery te 10.000 dolara vrijedne "estetske tretmane".

Zatim se u paketu nalazi par japanki s kristalima Swarovski od Havaianas, glavu tuša s mjehurićima i četku u obliku srca od ReFa, "gotovo neuništive" Turboflex sunčane naočale Aspex Eyewear i luksuzni komad nakita marke GrosséJapan.

I ne zaboravimo bocu vrhunskog čileanskog Cabernet Sauvignona Frontera Wines, službenog vina ovogodišnjih Grammyja.

Distinctive Assets nije zaboravio ni roditelje iz muzičkog svijeta, budući da su poklon paketi uključivali i kolica Bugaboo Fox 3 u vrijednosti od preko 1000 dolara.

Manje kompanije također su bile zastupljene s artiklima koji su dolazili u paketima kao što su Kaleidoscope za njegu kose i Miage za njegu kože.

Lash Fary, vlasnik Distinctive Assetsa, rekao je u izjavi: "Uzbuđeni smo što smo se vratili u Los Angeles i što ćemo ponovno stvarati nevjerojatnu čaroliju poklona Grammyja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak