Hana Hadžiavdagić podijelila sramotnu uvredu koju je dobila u porukama na Instagramu

3
Radiosarajevo.ba

Influencerica Hana Hadžiavdagić već je nekoliko puta govorila o svojoj borbi za potomstvo i otkrila da ima adenomiozu, što se definira kao urastanje tkiva endometrija u mišićne stijenke maternice.

Međutim, uzrok adenomioze još uvijek je nepoznat i to kako ona utječe na neplodnost.

Općepoznato je da Hana često zna javno podijeliti poruke koje nekad zaprimi s lažnih, a nekad i stvarnih profila na Instagramu. Posebno kad je u pitanju reproduktivno zdravlje žena, influenserica je stekla naviku da se "zauzima za žensku populaciju" ako je zateknu pitanja i komentari poput: "Kad će djeca", "Bolje bi ti bilo da rađaš nego trošiš pare", "Jesi li trudna" i slično.

Egipat se pridružuje južnoafričkoj tužbi za genocid protiv Izraela

Ovog puta na Instagramu je podijelila sramotnu uvredu koju joj je uputio nepoznati korisnik.

Lana Jurčević se javila iz bolnice i podijelila vijest sa fanovima: 'Neka si izašla u javnost s tim'

"Od srca vam želim da ostvarite svoje majčinstvo pa da se malo primirite. Vidi se da živite u jednoj pokazivačkoj ispraznosti, a niste više tako mlada", napisao je.

Hana je nepoznatoj osobi ubrzo odgovorila:

"Vi živite u potpunoj zlobi i jadnosti, a to je puno gore jer ja imam svu ljubav svijeta oko sebe. Pozdrav."

Hana je na svom storiju podijelila ove poruke i napisala: "Volim ove idiotske lažne profile bez vlastitih života pa im moj izgleda kao luna park".

Iako ne priča često o vlastitim iskustvima borbe za potomstvo, Hana je sa pratiteljima 2020. podijelila: "Obavila sam detaljan ginekološki pregled uz najmoderniju ultrazvučnu tehnologiju te smo dogovorili daljnje korake, a sve u cilju kako bi se ova dva osmijeha udružili u jedan... Onaj najdragocjeniji i opet najljepši. Držite nam fige jer ću sve dijeliti s vama... Znam da ste vi, osim moje obitelji, moja najveća podrška."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak