Oglasila se zanosna supruga Ivana Rakitića nakon što je fenomenalno dočekan u Splitu

0
Radiosarajevo.ba

Raquel Mauri, supruga novog Hajdukovog igrača Ivana Rakitića objavila je na Instagramu porodičnu fotografiju snimljenu u Splitu te je uz ovu objavu na Instagramu napisala: S velikim entuzijazmom započinjemo našu novu avanturu. Hajduku i Splitu hvala na lijepoj dobrodošlici.

Podijelila je i nekoliko fotografija dočeka Ivana Rakitića u Splitu i na Poljudu. U komentarima su joj se javili pratitelji i poželjeli dobrodošlicu u Split.

"Nadamo se da će ova sezona biti uspješna. Želim vam kao porodici puno lijepih trenutaka i sve najbolje od srca. Dobrodošli porodica Rakitić. Kako ste vi lijepa porodica. Bilo je divno vidjeti sve te ljude koji su izašli podržati Ivana i prirediti mu veličanstven doček jer kao jedan od najvećih igrača svih vremena on to zaslužuje.

Kako izgleda život u studentskim domovima u BiH: 'Kotlovnicu nazivamo tempiranom bombom'

Cijeloj porodici želim dobrodošlicu u Hrvatsku. Nadam se da ćete se ovdje lijepo provesti. Jako sam sretan što Ivan igra za klub u mojoj zemlji. Želimo mu svu sreću i uspjeh u novom klubu - bio je samo dio komentara. Ivan i Raquel upoznali su se 2011. godine, a riječ je o danu kada je Rakitić, kao 21-godišnjak, stigao u Sevillu iz Njemačke. Ali, morao se doista potruditi da osvoji Raquelino srce.

"Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da izađe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. Kako je govorila samo španski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane - sve dok nisam naučio jezik", kazao je ranije, a na prvi izlazak nagovorio ju je nakon sedam mjeseci. Vjenčali su se 2013. godine, a svemu je prethodila i romantična prosidba.

Euforija u Splitu ne staje: Legenda Manchester Uniteda zbog Rakitića najavila dolazak na Poljud

"Rekao sam joj da organizujem zabavu u našem tapas baru koji smo neko vrijeme držali u Sevilli. Ali, umjesto muzike i puno ljudi, dočekao ju je potpuno prazan bar: u sredini je bio samo sto za nas dvoje, s cvijećem i svijećama.

Nakon večere kleknuo sam pred nju, izvadio prsten s briljantom i umjesto uobičajenog 'Hoćeš li...' izrekao sam joj svoje ljubavne zavjete", otkrio je nogometaš koji se s Raquel prvo vjenčao u tajnosti 2013., a zavjete su ponovili dvije godine kasnije u jednoj crkvi u Sevilli. Zajedno su dobili dvije kćerke, 10-godišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru, a poznato je i da svaki slobodan trenutak provode zajedno, piše Večernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak