Odmor u Italiji: Glumica Gwyneth Paltrow uživa na plaži sa suprugom i sinom

0
Radiosarajevo.ba

Gwyneth Paltrow sunča se u toplesu, fanovi joj poručili neka pripazi na zaštitu od sunca
Poduzetnica i nekadašnja glumica s obitelji je u Italiji, pa je objavila različite prizore s ljetnog odmora.

Gwyneth Paltrow, nekadašnja glumica, s porodicom provodi ljetni odmor u Italiji, što je pratiteljima na Instagramu dala do znanja fotografijom u toplesu.

Pedesetogodišnjakinja i njen dvije godine stariji suprug Brad Falchuck, televizijski producent, izležavaju se na suncu i, unatoč strateški postavljenoj Gwynethinoj ruci, vidi se da ne nosi gornji dio kupaćeg kostima.

SDP o sastanku SDA u Mostaru: 'Moramo odgovoriti na spinovanje'

Vidi se i stvarno velika razlika u boji kože između dojke i ruke, pa su se fanovi zabrinuli da se Gwyneth, koja se inače zalaže za zdrav pristup životu, neoprezno izlaže sunčevim zrakama.

Gwyneth je oči donekle sakrila avijatičarskim naočalama, a kosa joj je na fotografiji mokra, kao da je netom izašla iz vode.

Foto: Društvene mreže: Gwyneth Paltrow

Njezin suprug, inače tvorac serije Američka horor priča, također izgleda kao da je nedavno plivao.

Na ostalim su fotografijama drugi trenuci s odmora, a iako Gwyneth nije napisala u kojim su gradovima, samo je objavila srca u bojama italijanske zastave, pratitelji iz Italije zaključili su da je barem jedna fotografija iz Perugie.

Našla se u nizu i fotka Gwynethinog sina Mosesa kojeg ima s bivšim suprugom, muzičarom Chrisom Martinom. Sedamnaestogodišnjak na fotografiji pijucka kafu, a sličnost s ocem ne može se ne primijetiti.

Prije nekoliko dana njegova slavna majka podijelila je na Instagram Storyju i njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu na umjetničkoj izložbi u Milanu, na kojoj se vidi da je Moses prerastao 175 centimetara visoku mamu.

Nekadašnji supružnici imaju i sada 19-godišnju kćer Apple, a i nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima. Njen sadašnji suprug ima troje djece tinejdžerske dobi iz prvog braka, a Gwyneth i on upoznali su se dok su još oboje bili "debelo" u prethodnim brakovima. No, nisu izlazili do 2014. godine, dok nisu raščistili prethodne veze, a vjenčali su se četiri godine kasnije, piše Daily Mail .

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak