Objavljeni papiri za razvod braka Jennifer Lopez i Bena Afflecka: U igri 640 miliona dolara

0
Radiosarajevo.ba

Jennifer Lopez podnijela je zahtjev za razvod od glumca Bena Afflecka nakon nepune dvije godine braka. Zahtjev je predat u utorak Višem sudu okruga Los Angelesa, navodi se u sudskim dokumentima koji su sada dostupni svima.

Jennifer je podnijela zahtjev za razvod bez advokata i to na dan Benove i njene godišnjice braka, 20. augusta.

U dokumentima se navodi da su obje strane dužne da podijele finansijske informacije, uključujući trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

Europska liga: Borac neporažen u Mađarskoj protiv Ferencvarosa

Mediji napominju da je riječ o razvodu teškom 640 miliona dolara (1,1 milijardi KM), koliko je procijenjena zajednička imovina Jennifer Lopez i Bena Afflecka.

Međutim, nije poznato da li je baš sav novac predmet podjele.

Jennifer Lopez podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka

Par navodno nije imao predbračni ugovor, zbog čega je sva zarada koju su ostvarili tokom dvije godine braka klasifikovana kao "zajednička imovina".

Jedna od glavnih stvari o kojoj će Jennifer Lopez i Ben Affleck morati da se dogovore jeste kuća od 60,85 miliona dolara (107,09 miliona KM) na Beverly Hillsu, koju su kupili prošle godine.

Uskoro bivši supružnici u junu su oglasili prodaju kuće koja ima 12 spavaćih soba i 24 kupatila za 65 miliona dolara (114,39 miliona KM), a nedavno su je ponovo stavili na tržište poslije renoviranja i sada za nju traže 68 miliona dolara (119,67 miliona KM), prenosi Žena blic.

Vila se prostire na 3.500 kvadratnih metara, a zakon o porezu na imovinu mogao bi da utiče na povećanu cijenu, jer California oporezuje kuće koje se prodaju za najmanje 10 miliona dolara (17,60 miliona KM) sa 5,5 procenata, izvijestio je TMZ prošlog mjeseca.

[related]https://twitter.com/TMZ/status/1826027059694412239[/related]

Affleck se iselio iz kuće na Beverly Hillsu i kupio vilu u Pacific Palisadesu za 20,5 miliona dolara (36,08 miliona KM).

Ovo je bio četvrti brak Jennifer Lopez, a Benov drugi, i u svakom su imali predbračni ugovor, osim u ovom. Očigledno su mislili da je ovaj put bio onaj za cijeli život.

Ipak, prema dokumentima, Jennifer se odrekla izdržavanja supružnika i traži od sudije da Benu uskrati takvu podršku.

Podsjetimo, J. Lo je zvanično podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka, nakon čega je osvanula njena paparazzo fotografija na kojoj je je skrhana i vidno slomljena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak