Novi izgled poznatog glumca zabrinuo fanove: "Mnogo je mršaviji i nikad nije bio ovako neuredan"

0
Radiosarajevo.ba
Novi izgled poznatog glumca zabrinuo fanove: "Mnogo je mršaviji i nikad nije bio ovako neuredan"

Olivier Martinez (58) privukao je pažnju fotografa dok je šetao ulicama Los Angelesa, a njegov novi izgled podstakao je niz komentara.

Potpuno sijed, u majici, militari pantalonama i patikama, Martinez je svojim novim izgledom zabrinuo sve.

Obožavatelji su komentarisali da ne liči na njega da bude "tako neuredan".

Izrael objavio: 'Evo što smo dobili od SAD-a'. General poručio vojnicima: 'Spremite se'

Bilo je onih koji su kosnatovali da je mršaviji nego inače.

Fotografije su brzo završile i na društvenim mrežama.

Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je glumica čestitala rođendan svom mužu Michaelu Douglasu

Inače, Martinez trenutno prolazi kroz težak period u životu. Njegova bivša supruga, također jedna iz hollywoodske elite, Halle Berry, izjavila je da je potrošila više od 200.000 dolara (350.570 KM) kako bi s Martinezom sarađivala na vaspitanju 10-godišnjeg sina.

U dokumentima čiji su sadržaj prenijeli američki mediji, Berry se žalila da joj Martinez ne plaća alimentaciju i da odbija da učestvuje u zajedničkim odlukama vezanih za njihovog sina.

Berry je u više navrata navodila da njen bivši suprug uopće ne želi da se bavi djetetom, potom je krajem prošlog meseca zatražila potpuno starateljstvo nad sinom.

"Naš sin ima problema, zaostaje u školi, otkriveno je da ima ADHD i blagu disleksiju", istakla je glumica.

Martinez je uzvratio optužbom da ga Bery samo iskorištava, kao i da mu nije dala dovoljno vremena da se pripremi za sudsko ročište.

Martinez i Berry su u braku bili od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da se razilaze, a službeno su se razveli tek u augustu prošle godine.

"Idemo naprijed s ljubavlju, uzajamnim poštovanjem i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugom samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije, i privatnost naše djece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", napisali su te 2015. godine.

Bivši par upoznao se na setu Dark Tidea 2010. godine. Vjerili su se dvije godine nakon upoznavanja, a tri mjeseca poslije venčanja rodio im se sin, kojem su dali ime Maeko (potiče iz Španije iz 14. vijeka, a koje u bukvalnom prevodu znači "Dar od Boga")..

Osim njega, glumica ima i kćerku Nalu, koju je dobila u vezi s kanadsko-francuskim manekenom Gabrielom Aubryjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak