Hollywoodski glumac odbio da priča o Diddyjevim zabavama: "Imam puno toga da kažem, ali ne smijem"

0
Radiosarajevo.ba
Hollywoodski glumac odbio da priča o Diddyjevim zabavama: "Imam puno toga da kažem, ali ne smijem"
Foto: X.com / P Diddy i Ashton Kutcher

Glumac Ashton Kutcher je dobar prijatelj repera Seana Diddyja Combsa, poznatijeg kao P Diddy, uhapšenog zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketirenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine.

S obzirom na njihovo poznanstvo, Kutcher je bio redovan gost na Diddyjevim razuzdanim zabavama, o čijim je detaljima upitan tokom gostovanja u emisiji Hot Ones prije nekoliko godina, prenosi Page Six.

"Imam puno toga da kažem, ali ne smijem. Dakle, uh... Ne smijem da prepričam ni ovu. Priče o Diddyjevim partijima, čovječe, to su neka čudna sjećanja", rekao je i odbio da govori o pojedinostima zabava.

Sezonski afektivni poremećaj: Kada vrijeme mijenja naša osjećanja i kako se boriti sa depresijom

Sezonski afektivni poremećaj: Kada vrijeme mijenja naša osjećanja i kako se boriti sa depresijom

Poznato je da su glumac i reper 2009. godine organizovali Diddyjevu tradicionalnu bijelu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More.

Međutim, ne postoje nikakve naznake ili dokazi da su Kutcher ili neko od ostalih poznatih s partija bili uključeni u ilegalne radnje.

Bivši Diddyjev tjelohranitelj bez dlake na jeziku: "Oni su ga pretvorili u čudovište"

Bivši Diddyjev tjelohranitelj bez dlake na jeziku: "Oni su ga pretvorili u čudovište"

Kutcher se prisjetio druženja s Combsom i kako su znali da gledaju fudbal, kao i reperove težnje da u svemu bude najbolji.

Kako kaže, Combs je jednom prilikom predložio da zajedno trče i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage, pa je zamolio Kutchera da zbog paparazza neprimjetno uspori kako ne bi izgledalo kao da on ne može da trči. To je repera razljutilo te je, prema Kutcherovim riječima, počeo da trenira za newyorski maraton.

Podsjećamo, reper P. Diddy se suočava s nizom optužbi - od seksualnog napada i zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući i optužbe njegove bivše partnerke Cassandre Cessie Venture.

On je negirao sve za što ga terete. Njegov advokat Marc Agnifilo rekao je da su "razočarani" hapšenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

"Diddy Combs je muzičar, samouki preduzetnik, porodični čovek pun ljubavi i dokazani filantrop, koji je proveo posljednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju djecu i radeći na uzdizanju crnačke zajednice", rekao je također advokat.

Nakon što je uhapšen, veliku pažnju izazvale su njegove "bijele zabave", zabave koje su se održavale od 1998. do 2009. u njegovoj vili u East Hamptonsu. Dress code - sve bijelo. Međutim, to nije jedina vrsta zabava koje je organizovao.

Tokom njegove karijere bilo je puno zabava koje se sada nazivaju ozloglašenima. Na tim zabavama bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su dijelile pića gostima...

Tom Swoope, bivši insajder muzičke industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo.

Prema njegovim riječima, kada bi krenula "prava" zabava, muški i ženski gosti bili bi seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac.

Kaže da su se svakakve droge konzumirale na tim zabavama - od ekstazija do kokaina. Postojale su i seks sobe, koje je agent ministarstva unutrašnjih poslova opisao nakon pretresa. U sobama je bilo mnogo kamera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije