Nicki Minaj se oglasila poslije hapšenja u Amsterdamu: Ono što je rekla će vas iznenaditi

0
Radiosarajevo.ba

Nakon što je trebala nastupiti u Manchesteru sa svojom Pink Friday 2 turnejom, ali je prije toga uhapšena u Amsterdamu zbog sumnje za posjedovanje droge, reperica Nicki Minaj ispričala se svojim obožavateljima.

"Volim vas i žao mi je što se ovo dogodilo večeras", prenosi Page Six riječi reperice, koja je snimila video isprike.

Zvijezda se ispričala i na svom X profilu. "Hvala svima koji su se danas molili za mene. Neka čuva Bog vas i sve povezano s vama...", oglasila se reperica kada je stigla jučer u Manchester.

Sarajevo uživalo u koncertu Amire Medunjanin: Festival "Baščaršijske noći" svečano zatvoren

"Nakon što sam sjedila u zatvorskoj ćeliji 5-6 sati, moj avion nije poletio još 20 minuta nakon što sam se ukrcala. Let je trajao 50 minuta...", prepričavala je Minaj svojim obožavateljima.

Pjevačica se pohvalila i kako je sve snimila te jednu snimku čak podijelila kasnije na X-u. "Imamo puno video dokaza. Ne biste mi vjerovali kad bih vam rekla. Uzet ću odvjetnike i nek Bog preuzme dalje", napisala je.

"Molim Vas primite moje najdublje i najiskrenije isprike... Uskoro ćemo imati drugi datum za večerašnji nastup, trenutno se raspravlja o jednoj julskoj i jednoj junskoj opciji.

Pronaći ću način, ne samo da nadoknadim datum nastupa, već da napravim i dodatni bonus za sve koji su imali kartu za ovaj nastup. Obećavam", poručila je reperica svojim fanovima.

Zvijezda se, potaknuta svojim slučajem, prisjetila pjevačice Ari Lennox koja je 2021. godine također uhapšena na aerodromu u Amsterdamu jer je bila "puna emocija" te je, kako Page Six piše, uhapšena zbog remećenja javnog reda i mira.

"Bila je "puna emocija". Uhapšena je zato što je bila puna emocija u AmsterDAM-u. Hmmmmm, zanimljivo. Nisam znala da je to problem.

Ko se založio za nju? Lako je to mogao biti još jedan slučaj Sandre Bland. Jako sam sretna što se izvukla živa i zdrava", napisala je Minaj uspoređujući Lennox s Bland, koja je tri dana nakon uhićenja pronađena mrtva u zatvoru u Teksasu, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak