Najljepše izdanje ikada: Meghan Markle u posjeti Bogoti oduševila stilom

0
Radiosarajevo.ba
Najljepše izdanje ikada: Meghan Markle u posjeti Bogoti oduševila stilom

Princ Harry i Meghan Markle, stigli su u glavni grad Kolumbije u sklopu ljetne turneje koja će trajati četiri dana. 

Prvi dan turneje započeo je posjetom Archewell fondacije u El Colegio de Cultura u Bogoti, gdje su princ Harry i Meghan Markle raspravljali o uticaju digitalnog svijeta na mlade ljude. 

Meghan Markle je oduševila svojom odjevnom kombinacijom, te postavila nove standarde stila.

Astronauti NASA-e "zaglavili" u svemiru: Ne mogu na zemlju do 2025.

Odabrala je tamnoplavo ljetno odijelo Veronice Beard, torbu Loro Piana Loom White kolekcije, te cipele koje izgledaju kao par Manolo Blahnika, prenosi Glorija.hr.

Princ Harry nije zaostajao u stilu, te je uskladio kombinaciju sa vojvotkinjom, birajući tamno odijelo, svijetloplavu košulju i crne cipele. 

Foto: Sussex.com: Meghan Markle u Bogoti

Meghan Markle i princ Harry su otišli u posjetu Kolumbiji da bi s lokalnim stanovništvom i vlasti razgovarali o problemima kao što su digitalno vršnjačko nasilje, problemi sa infrastrukturom, ali i negativnim aspektima tehnologije na mentalno zdravlje.

Meghan Markle je, nakon prvog dana turneje, oduševljeno komentarisala da su "djeca i mladi u Bogoti izuzetno nadareni i inteligentni", te da će, u suradnji sa lokalnim vlastima, fondacija pružiti podršku "izgradnji mreža pomoći i podrške u tranziciji prema jednakijem i inkluzivnijem digitalnom svijetu#, kako prenose na Archewell.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak