Monica Bellucci pokazala novog partnera: Skrivala vezu četiri mjeseca

1
Radiosarajevo.ba

Monica Bellucci ima novog dečka, a uspješno ga je skrivala četiri mjeseca.

Italijanska glumica Monica Bellucci (58) krila je četiri mjeseca vezu s filmskim režiserom Timom Burtonom (64), a par se poznaje već 16 godina.

Svoju romansu su započeli u oktobru nakon i upravo tada su se sreli na Lumiere Film Festivalu u Lyonu na kojem je Monica uručila Timu nagradu Lumiere za životno djelo.

Novinarstvo je profesija u kojoj stres nikad ne prestaje: Kada potražiti psihološku pomoć?

"Cijeli život zajedno nikad nisam osjetio toliko ljubavi kao večeras. Dobrodošli na najbolji provod koji sam ikada imao!', rekao je režiser u svom govoru.

Par je viđen i kako zajedno odlazi gledati reprodukciju Nijemog dokumentarnog filma.

Foto: peakpx.com: Monica Bellucci

Monica Bellucci i Tim Burton su se kratko sreli na Festivalu u Cannesu 2006., ali zbližili su se tek 16 godina kasnije, piše Paris Match.

Zasad nijedno od njih nije komentiralo navode o svojoj vezi.

Monica je bila slobodna otkad je prekinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom 2019. godine, a bila je u braku s glumcem Vincentom Casselom (56) od 1997. do 2013. Upoznali su se 1996. na snimanju filma 'l’Appartement', a zajedno su dobili dvije kćerke, Devu (18) i Leonie (12).

O Vincentu se često piše zbog njegove veze s 31 godinom mlađom manekenkom Tinom Kunakey.

Vjenčali su se 2018. godine, a prvu su kćerku Amazonie dobili godinu dana kasnije.

Mnogi su njihovu vezu dočekali na nož, pogotovo zato što su se počeli viđati kada je ona imala samo 19 godina. Zbog velike razlike u godinama, mnogi su komentarisalii kako je manekenka s glumcem samo zbog novaca, ali oni se na kritike ne osvrću.

Tim iza sebe ima vezu s glumicom Helenom Bonham Carter (56) s kojom je prekinuo 2014. Bili su zajedno 13 godina i dobili sina Billyja (20) i kćer Nell (16).

"Prolazim kroz ogromnu tugu. To je kraj veze, krajnje je zabrinjavajuće. Identitet, sve se mijenja", rekla je 2016. Helena o njihovom prekidu za magazin Harper's Bazaar.

Ovo su najljepše žene svijeta: Od njihove ljepote zastaje dah

Burton je bio i u braku sa slikaricom Lenom Gieseke (57) od 1987. do 1991.

Režisera mnogi nazivaju čudakom, a proslavio se filmovima 'Beetlejuice', 'Edward Škaroruki' i 'Sweeney Todd'. Poznat je i po čestoj saradnji s glumcem Johnnyjem Deppom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak