Melania Trump za sobom ostavljala začuđene poglede

Radiosarajevo.ba
Prva dama SAD-a Melania Trump (47) obožava boju godine - milenijski ružičastu.

Pa se tako, u društvu supruga Donalda Trumpa (71) i sina Barrona (11), pojavila ispred Bijele kuće u total ružičastom looku, iznenadivši time mnoge koji prate njezine modne iskorake.

Porodica se vratila u Washington s vikend putovanja u Camp Davidu, a Melania Trump se za povratak obvezama odlučila za ležeran look. U balerinkama, skinny trapericama i košulji gingham uzorka izgledala je svježe i odmorno, a njezina je frizura, kao i uvijek, bila postojana.

Kad su kretali na odmor, s kćeri predsjednika Ivankom (35), njezinim suprugom Jaredom Kushnerom (36) i dječicom Arabellom (6), Josephom (3) i Theodoreom (1), prva dama odabrala je outfit koji je bio više u njezinom stilu - haljinu midi dužine s potpisom italijanske modne kuće Missoni te cipele Manolo Blahnik.

Cijena njezine modne kombinacije tada je iznosila preko 2.500 dolara, pa je ovog puta očito htjela izbjeći kritike javnosti kako je rastrošna.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak