Liam Neeson ludo zaljubljen u Pamelu Anderson? "Sjajno je raditi sa njom..."

1
Radiosarajevo.ba

Liam Neeson je oduševljeno govorio o radu s Pamelom Anderson na njihovom novom filmu, priznajući da je "ludo zaljubljen" u ovu zvijezdu.

Iskusni glumci igraju u filmu The Naked Gun, nadolazećem rebootu poznate komedije Leslieja Nielsena.

Neeson igra Drebbin Juniora, najvjerovatnije sina Nielsenovog lika Franka Drebbina iz originalnog filma. Komedija o kriminalu je službeno peti film u franšizi The Naked Gun, a u njemu se pojavljuju i Paul Walter Hauser, Kevin Durand, Danny Huston, Liza Koshy, Cody Rhodes, CCH Pounder i Busta Rhymes.

Objavljena prognoza za BiH do sredine novembra: Evo kad nam stiže zahlađenje

Snimanje reboot-a je započelo ranije ove godine, a čini se da su Neeson i Anderson razvili priličnu međusobnu simpatiju. Govoreći u novom broju magazina People, zvijezda Taken priznala je: "S Pamelom, prvo, ludo sam zaljubljen u nju. Jednostavno je sjajno raditi s njom.

"Ne mogu je dovoljno pohvaliti, biću iskren. Nema ogromnog ega. Ona jednostavno dolazi da radi. Smiješna je i jako je lako raditi s njom. Biće sjajna u filmu." Anderson je također pohvalila svog kolegu, nazvavši Neesona "savršеnim džentlmenom".

Teška sudbina poznatog glumca: Bila mu je sve, a onda je donio najtežu odluku u svom životu

"On iznosi najbolje iz vas… s poštovanjem, ljubaznošću i dubinom iskustva. Bila je apsolutna čast raditi s njim", dodala je za People. Kao zvijezda nove komedije, Neeson izgleda ima neke sumnje u svoje komične sposobnosti.

"Mislim, to je legenda Liam Neeson na kraju dana, siguran sam da će to odraditi sjajno – ali sindrom prevaranta je svakako stvar, čak i za holivudske glumce. Da li mogu da iznesem to ili ne, iskreno ne znam", dodao je Neeson. Međutim, Anderson se svakako ne slaže s tim osećanjem, jer je otkrila kakav je Neeson bio tokom snimanja.

"Bilo je teško zadržati ozbiljno lice u scenama zajedno", rekla je, opisujući ga kao 'skromnog'.

Kontroverzna serija o Pameli Anderson donosi požudu koju odavno niste vidjeli

Dok je Neeson zadovoljan što je dio ekipe koja radi na filmu The Naked Gun, ostaje nezadovoljan franšizom Star Wars, piše Unilad.

Glumac nije fan beskonačnih spin-offova te franšize, što je podijelio sa Conanom O’Brienom na njegovom podcastu Conan O’Brien Needs a Friend: "Ima toliko filmova i spin-offova sada da mislim da to razblažuje cijelu stvar, to je moje lično mišljenje. Ponekad djeca traže autograme nakon Star Warsa, a ja ne želim da dajem autograme na aerodromu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak