Pamela Anderson otkrila tajnu: Ovo je njena beauty rutina

0
Radiosarajevo.ba
Pamela Anderson otkrila tajnu: Ovo je njena beauty rutina
Foto: Instagram / Pamela Anderson

Pamela Anderson, zvijezda filma Baywatch, koja u posljednje vrijeme posjećuje razna događanja ne noseći šminku, raspisala se o svojoj rutini njege kože.

U postu pod naslovom A Gentle Regime ('Nježni režim'), Anderson piše: "Moja 'beauty rutina' ovih je dana prilično jednostavna." 

Nakon što je "izbacila proizvode koji su previše komplicirani", više ne "provodi puno vremena nad umivaonikom i u brojnim koracima nanosi beauty proizvode" kako bi njegovala kožu.

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Uznemirujući događaj u Makarskoj: Starija žena preminula nakon što ju je muškarac odgurnuo na ulici

Ima samo nekoliko omiljenih proizvoda i podijelila je: "Stavljam stvari tada i tamo gdje ih vidim i onda ih primjenjujem… Sprej za hidrataciju s ružom stoji u hladnjaku pa ga koristim svaki put kad ga otvorim… balzam za usne je u torbi i nanosim ga cijeli dan, posebice zimi."

Pamela Anderson također koristi domaće ulje od šipka za lice za koje kaže da ga nanosi bez obzira na to koristi li kozmetiku taj dan ili ne: "Stoji na kozmetičkom stoliću i koristim ga prije nanošenja šminke ili samo ‘kao šminku’ u nekim danima."

Autorica 'Love, Pamela', majka je dvoje djece i aktivistica za prava životinja te ima 54 godine, a također se osvrnula na svoje prihvaćanje menopauze. Otkrila je da joj je doktor rekao da "nije dobar kandidat za bilo kakve hormonske tretmane, zbog porodične anamneze", pa je zaključila: "Dakle, sama sam, prepuštam se toku, bez osuđivanja... Mogu to.” 

"Nešto me jednostavno obuzelo i obukla sam se u ovu prekrasnu odjeću i pomislila sam, ne želim se natjecati s odjećom", rekla je Anderson o svom originalnom eksperimentu u kojem je ranije ove godine u Pariz otišla bez šminke. "Ne pokušavam biti najljepša žena u prostoriji. Osjećam se slobodno. To je pravo opuštanje."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije