Lewis Hamilton preko Instagrama amaterski 'uletio' manekenki. Sve je objavila

1
Radiosarajevo.ba

Sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Lewisa Hamiltona u zadnje vrijeme povezuju sa Shakirom.

Njih dvoje su nekoliko puta viđeni zajedno, a bili su i na večeri i druženju na vozačevoj jahti. Pisalo se kako su bili spremni i pobjeći na zajednički odmor kako bi sve podigli na viši nivo.

Novinarka Jordi Martin je čak tvrdila kako je Shakira jako uzbuđena i sretna zbog svojeg odnosa s Hamiltonom, no sve je najednom stalo.

Sejo Sexon za Radiosarajevo.ba: "Mi smo hroničari grada, a Sarajlije koautori naših pjesama"

Sada izgleda da Britanac njihov odnos nije shvaćao previše ozbiljno. Influencerica i manekenka Celeste Bright je na svojem Instagramu objavila priču u kojoj se nalazi screenshot njenog inboxa u kojem stoji poruka od Lewisa Hamiltona.

Fanovi su odmah primijetili da svjetski poznati vozač ima slabe ulete jer se javio samo pozdravom ‘Hi‘. Celeste je to screenshotala i dodala:

"Još jedan DM. Lol. Barem je ovaj slobodan. Dobar čovjek", napisala je manekenka i tako spustila Hamiltona koji je pokušao uspostaviti kontakt.

Ovo nije prvi put da Celeste objavljuje sadržaj svojeg inboxa. Ranije je podijelila i svoj razgovor s Neymarom koji joj je također 'uletio', a ona ga odmah otpilila.

"Ako imaš djevojku ili ženu, ne šalji poruke djevojkama. To je jako pogrešno. Nepoštovanje prema vama dragoj osobi", poručila mu je Celeste, a Neymar odgovorio emotikonom koji plješće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak