Lady Gaga je trudna? Ovo je bio dovoljan razlog da se posumnja na to

0
Radiosarajevo.ba

Svjetska muzička zvijezda i glumica Lady Gaga (38) prije par dana je s partnerom Michaelom Polanskyim (46) viđena na pripremama za vjenčanje njezine sestre Natali Germanotte.

Fotografi su pjevačicu uslikali u uskoj crnoj haljini koja otkriva trbuščić, što je dovoljan razlog da svjetski mediji pokrenu lavinu glasina o Gaginoj trudnoći.

Lady Gaga je 13-terostruka dobitnica Grammyja u petak, 31. maja navečer prisustvovala je probnoj večeri na terasi hotela ViewPoint u Yorku. Njena porodica iznajmila je cijelo hotel za vikend, uključujući sedam soba smještenih uz more te osam hotelskih apartmana.

Je li ljetovanje u Hrvatskoj postalo preskupo? Ovi su turisti pronašli alternativu na novoj lokaciji

U posjed ekskluzivnih fotografija došao je britanski tabloid The Sun, a na njima Lady Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, nosi crnu kreaciju i štikle iste boje. Na ovaj stajling dodala je i ogromni dijamantni prsten, bisernu ogrlicu i odgovarajuće naušnice.

Kako je vidljivo iz fotografija, muzička diva cijelo je vrijeme bila dobro raspoložena, s ostalim uzvanicima dijelila osmjehe i promatrala Atlantski okean. Sljedećeg je dana zvijezda filma A Star is Born izgledala sretnije no ikad dok je pomagala svojoj sestri s njezinom prekrasnom bijelom haljinom.

Nakon 30-minutne ceremonije, Gaga je primjećena kako razgovara sa svojim dečkom Michaelom, koji je izgledao dotjerano u crnom odijelu i s cvijetom pričvršćenim za rever sakoa. Zaljubljeni golupčići potom su odšetali ruku pod ruku do obale kako bi se fotografirali s mladencima, piše Večernji List.

Lady Gaga koncertnim filmom najavila novi studijski album: Fanovi pali u trans

Podsjetimo, muzičarka je u martu ove godine u velikom stilu proslavila svoj rođendan. Višesatna proslava održala se u prostorijama luksuznog talijanskog restorana Giorgio Baldi, smještenog na plaži Santa Monica u Los Angelesu. Među uzvanicima posebnu pozornost izazvao je njen partner Michael Polansky, američki poduzetnik kojeg se rijetko može vidjeti u društvu pjevačice. 

Gaga je istaknula glamuroznu figuru u pripijenom crnom kožnom kaputu, oči je sakrila iza glomaznih sunčanih naočala uskog okvira, a vrat joj je krasio veliki srebrni komad nakita. Kombinaciju je dodatno upotpunila jednim od svojih zaštitnih znakova, velikim crnim čizmama s petom koja visini vlasnice dodaje 20-tak centimetara. Njeno odvažno izdanje možete pogledati ovdje.

Par se nakratko razdvojio početkom 2023. godine, ali su do ljeta iste godine uspjeli izgladiti sve razmirice. Prema OK magazinu, do svađe je došlo jer je kantautorica želila brak i djecu, dok njezin partner još uvijek nije bio spreman na tako veliki korak. Od objave veze zajednički su se pojavljivali na događajima poput Super Bowla, Nagradi britanske filsme akademije (BAFTA) te Nagrade po izboru kritičara (Critics' Choice Awards). Polansky je izvršni direktor kompanije Parker Group. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak