Kontroverzna izvedba na Eurosongu: Pogledajte trenutak kada je izvođač iz Finske pokazao previše

0
Radiosarajevo.ba
Kontroverzna izvedba na Eurosongu: Pogledajte trenutak kada je izvođač iz Finske pokazao previše

Jedan od učesnika Eurosonga definitivno je izazvao rasprave nakon problema s odjećom usred svoje izvedbe.

Fanovi tvrde da je Windows95man iz Finske, koji je veći dio svoje izvedbe skrivao iza flastera boje kože, pokazao više nego što je trebao kada je kasnije u pjesmi obukao veoma kratak šorc.

Ovogodišnji događaj Eurosonga bio je haotičan i kontroverzan, s holandskim učesnikom Joostom Kleinom koji je diskvalificiran samo nekoliko sati prije live finala.

Amra Jahić podijelila detalje dramatičnog spašavanja: 'Uzela sam dijete i plivala do munare'

Također su se pojavili i protesti ispred arene, gdje su se protivnici protivili uključivanju Izraelke Edena Golan usred sukoba u Gazi.

Windows95man iz Finske izveo je pjesmu No Rules! sinoć, i sigurno je reći da je počeo na prilično neobičan način. Na početku pjesme, Windows95man je izašao iz velikog jajeta koje se otvorilo poput školjke, i izgledalo je da ispod struka ne nosi ništa.

Zatim je drugi član benda iskočio i počeo pjevati.

Zatim je Windows95man iskočio i počeo plesati po pozornici. Iako mu je gola stražnjica bila vidljiva, zapravo je nosio donje rublje boje kože kako bi pokrio svoju muškost.

Kasnije u izvedbi, dok je skakao na bini tokom nastupa, neki gledaoci su primjetili da su mu genitalije ispale.

Imajući na umu rizičnu prirodu Windows95manove izvedbe, mnogi gledaoci su podijelili svoja mišljenja na društvenim mrežama - uključujući i teniskog profesionalca Andyja Murraya.

"Da li je na pozornici neki tip s izloženim polnim organom na Eurosongu? Nisam očekivao to," rekao je Murray.

Nastavili su u drugom tvitu: "Zbilja, znam da su namjerno prekrivali njegov polni organ kamerama i stavljali specifično postavljene rekvizite, ali što je s ljudima koji to gledaju uživo? Mogli bi biti djeca! Ovo je jednostavno odvratno, kao wtf."

"Finska izvlači polni organ usred izvedbe nije bila naša obiteljska Eurosong bingo karta," dodao je drugi, piše Ladbible.

U nastavku možete pogledati trenutak kada su kamere zabilježile:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak