Pogledajte reakciju Baby Lasagne nakon proglašenja pobjednika Eurosonga

6
Radiosarajevo.ba
Pogledajte reakciju Baby Lasagne nakon proglašenja pobjednika Eurosonga
Foto: Instagram / Baby Lasagna i Nemo Mettler

Za velikog favorita je važila Hrvatska i njen predstavnik Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", međutim, pobjeda im je izmakla u finalu Eurovizije 2024.Švicarska je na kraju imala ukupno 591 poena, a Hrvatska 547.

Baby Lasagna je dobio najviše glasova publike, 337 bodova, dok je Švicarska dobila 226 glasova publike.

Na zvaničnom Instagram profilu Eurovizije objavljen je trenutak kada je kao pobjednik proglašena Švicarska.

Preminula Sheila Jackson Lee, članica Bosanskog kluba u Kongresu

Preminula Sheila Jackson Lee, članica Bosanskog kluba u Kongresu

Baby Lasagni je pobjeda izmakla za dlaku, a u video u nastavku pogledajte njegovu reakciju tokom proglašenja.

Podsjetimo, predstavnik Švicarske Nemo Mettler osvojilo je prvo mesto u finalu "Eurovizije 2024". Nemo je, kako prenosi Blic, u foto finišu takmičenja bilo drugo mjesto na kladionicama, a poslije glasanja uspjelo je ipak da dođe do prvog mjesta.

Već mjesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mjestu za pobjedu na kladionicama, a sinoć je zauzeo ipak drugo mesto.

Prvu izjavu Lasagne je dao odmah nakon poraza.

- Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, sretan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro - kazao je.

- Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mjestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako treba, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći kući i mirno spavati - poručio je Lasagna za HRT.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije