Kate Middleton se oglasila nakon dužeg vremena: Vjeruje u moć prirode

0
Radiosarajevo.ba

Obožavatelje kraljevske porodice oduševilo je pojavljivanje Kate Middleton na muškom finalu Wimbledona u nedjelju, a princeza od Walesa sada se i oglasila na društvenim mrežama.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko svojih fotografiju snimljenih 2021. godine, kada je posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu.

Otvaranje novih vrtova u spomenutom muzeju događaj je o kojem svi pričaju, a Kate je ovim povodom pohvalila njihov rad i progovorila o utjecaju prirode na fizičko i mentalno zdravlje. "Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi naš prirodni svijet" napisala je te dodala: 

Sjećanje: Prije 18 godina napustio nas je režiser Praznika u Sarajevu, Nadrealista i kultni 'Šahbaz'

Poznajem moć prirode koja potiče naš razvoj i blagostanje, donosi na radost i pomaže nam da ostanemo fizički, mentalno i duhovno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi inspirirati i transformirati hiljade ljudi koji će ih posjetiti. 

Podsjetimo, kada se prošle nedjelje Kate Middleton pojavila na tribinama, dobila je ovacije koje su trajale nekoliko minuta. Razlog tomu je izuzetna hrabrost koju Kate pokazuje u borbi protiv karcinoma. Vjerovatno će proći neko vrijeme dok princezu od Walesa ponovno ne vidimo u javnosti, a o njezinim ljetnim planovima oglasio se izvor blizak kraljevskoj porodici.

Foto: Screenshot/Instagram: Story Kate Middleton

William i Kate planiraju veći dio ljeta provesti 'ispod radara' u svom utočištu u Norfolku s djecom, dok Kate nastavlja s preventivnom kemoterapijom, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak