Kate Middleton prekinula svoju šutnju zbog poznatog tenisera: Evo i kojeg

0
Radiosarajevo.ba
Kate Middleton prekinula svoju šutnju zbog poznatog tenisera: Evo i kojeg
Foto: Instagram / Kate Middleton

Otkako se udala za princa Williama, Kate Middleton svake je godine bila redovita posjetiteljica Wimbledona.

Jedini put kada je izostala bilo je 2013. godine kada je bila trudna s princom Georgeom, a hoće li je bolest spriječiti od dolaska ove godine tek ćemo vidjeti.

Iako, barem za sada, nije prisutna na tribinama Wimbledona, to ne znači da Kate Middleton ne prati apsolutno sve što se događa na teniskim terenima. A njen posljednji potez iznenadio je apsolutno sve, jer je zbog osobne poruke upućene Andyju Murrayju odlučila još jednom prekinuti svoju šutnju, koja s povremenim prekidima traje otkako joj je dijagnosticiran karcinom.

Hvala, ljudino: Novopazarac Fehim Selek organizovao konvoj pomoći za poplavljene u BiH

Hvala, ljudino: Novopazarac Fehim Selek organizovao konvoj pomoći za poplavljene u BiH

Na službenom Instagram profilu Prince and Princess of Wales, Kate Middleton je objavila ličnu poruku koju je uputila legendarnom tenisaču povodom kraja njegove i više nego uspješne karijere.

"Nevjerovatna wimbledonska karijera bliži se kraju. Trebao bi biti jako ponosan @andymurray. U ime svih nas, hvala!", napisala je Kate i potpisala se samo početnim slovom svog punog imena Catherine - C.

story

Inače, Kate Middleton je pokroviteljica All England Lawn Tennis i Croquet kluba, zbog čega je svake godine i bila na Wimbledonu gdje je sudjelovala i u dodjeli pobjedničkih pehara. Hoće li ove godine izostati, za sada se još uvijek može samo nagađati.

Tridesetsedmogodišnji Andy Murray odigrao je u petak 5. jula jedan od svojih posljednjih mečeva na Wimbledonu, a nakon odavanja počasti njegovoj karijeri, postao je emotivan progovorivši i o svom povlačenju.

"Teško je jer bih volio nastaviti igrati, ali ne mogu. Fizički je sada jednostavno preteško. Sve su se povrede zbrojile i, kao što sam rekao, nisu beznačajne", poručio je Andy Murray.

Nije nepoznanica da su Kate i Murray i prijatelji, te su zajedno često sudjelovali u nekim projektima vezanim uz djecu i sport, piše tportal

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije