Kate i William se pojavili u javnosti: Poseban detalj na njegovom licu iznenadio ljude

0
Radiosarajevo.ba

Princeza od Walesa, Kate Middleton, i princ od Walesa, William, pojavili su se u zajedničkoj video poruci u kojoj čestitaju timu Britanije na zavidnim rezultatima na Olimpijskim igrama. 

U zajedničkoj video poruci, u ležernom izdanju, pojavljuje se i američki reper Snoop Dog kojeg je Kensingtonska palača pozvala da se pridruži britanskim zvijezdama u čestitkama, navodi The Mirror

"Od svih nas koji gledamo kod kuće, čestitamo timu Velike Britanije", rekla je Middleton dok je stajala napolju pored svog supruga u jednostavnom džemperu na bijele i crne pruge. Princ William je dodao: "Bravo na svemu što ste postigli. Svima ste nam bili inspiracija."

Oglasio se BHmeteo: U ovom gradu oboren temperaturni rekord, izmjereno 41,3°C

Detalj koji su gledaoci primjetili jeste ležerna, ljetna brada na licu Williama, koji se nakon burnog razdoblja, pojavio sa svojom suprugom u javnosti.  Korisnici društvenih mreža su oduševljeni ovim izdanjem Williama koje podsjeća na njegova izdanja u prošlosti. 

"Sjajno je ponovo vidjeti Kate i neobrijanog Williama, haha", komentirao je jedan od korisnika. 

Kate Middleton je u posljednje vrijeme manje prisutna u medijma, zbog tretmana za liječenje raka. Dijagnozu je objavila u martu, te je naišla na simpatije publike zbog iskrenosti i hrabrosti. 

Povratničko izdanje Kate Middleton: Svaki detalj je tu s razlogom i nosi princezinu tajnu poruku

Drugi korisnici su komentarisali i američkog repera, koji se u emotivnoj poruci zahvalio Kensingtonskoj palači, Velikoj Britaniji, te princu i princezi od Welsa. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak