Princ i princeza od Walesa podijelili božićnu čestitku s prekrasnom porodičnom fotografijom

0
Radiosarajevo.ba
Princ i princeza od Walesa podijelili božićnu čestitku s prekrasnom porodičnom fotografijom
Foto: Instagram / Princ i princeza od Walesa sa svojom djecom

Princ i princeza od Walesa su objavili svoju božićnu čestitku - crno-bijelu fotografiju njih i njihove troje djece koji nose slične odjevne kombinacije.

Fotografija prikazuje princa Williama sa svojom suprugom Catherine, sinove princa Georgea i princa Louisa te kćerku princezu Charlotte kako se smješkaju gledajući u kameru. Svi nose crne pantalone, cipele i bijele košulje.

Na slici se vide Catherine, William i George kako stoje pozadi, s princezom između supruga i svog najstarijeg sina. Louis stoji ispred Williama.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

U izjavi objavljenoj u ime Kate i Williama stoji: "Princ i princeza od Walesa vrlo su sretni podijeliti novu fotografiju svoje porodice.

Fotografija, koja se nalazi na njihovoj božićnoj kartici ove godine, snimljena je od strane fotografa Josha Shinera ranije ove godine i prikazuje princa i princezu s njihovo troje djece - princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom u Windsoru."

Kralj i kraljica su za svoju božićnu čestitku ove godine odabrali fotografiju s Dana krunidbe snimljenu u Buckinghamskoj palači. Slika prikazuje Charlesa i Camillu u sobi prijestolja palače nakon krunidbe u svibnju.

Ova slika, snimljena na dan krunidbe, 6. maja 2023., odabrana je za drugu božićnu čestitku para od kada je Charles postao kralj, piše Mirror

Božićne slike koje se koriste za ukrašavanje službenih božićnih čestitki redovno se objavljuju od strane visokih članova kraljevske porodici, a čestitke se šalju prijateljima, porodici i kolegama.

Prošle su godine iznenadili obožavatelje fotografijom koja prikazuje kako šetaju svojim imanjem Norfolk držeći se za ruke. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti ih u ležernoj odjeći.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije