Kate Middleton još jednom pokazala zbog čega je modna ikona

Radiosarajevo.ba
Kate Middleton još jednom pokazala zbog čega je modna ikona
Foto: EPA / Kate Middleton i Wiliam u posjeti Pakistanu

Vojvotkinja je pokazala da je sasvim moguće ispoštovati tradiciju, a istovremeno izgledati lijepo, elegantno i moderno.

Kate Middleton i princ Wiliam prošle sedmice su bili u kraljevskoj posjeti Pakistanu. 

Kate Middleton i Wiliam u posjeti Pakistanu - undefined

Foto: EPA: Kate Middleton i Wiliam u posjeti Pakistanu

Put za Islamabada je bio prolongiran, a Kate je definitivno u velikom stilu otišla, odjevena u prelijpoj kombinaciji inspirisanoj istočnjačkom elegancijom. Za ovu priliku odabrala je bijele pantalone i bijelu tuniku klasičnog pakistanskog kroja sa tradicionalnim pakistanskim vezom.

Uz ovu kombinaciju ponijela je veliku crnu torbu, lepršavi bijeli šal i bež salonke sa niskom štiklom.

 Zvaničnike Lahora pozdravila je svojim toplim, prepoznatljivim osmijehom, pa se sa suprugom Wiliamom zaputila za Islamabad, prijestolnicu Pakistana.

Kraljevski par uživao je u maženju i šetanju mladih labradora koje čeka specijalna obuka, a za ovu priliku vojvotkinja je odlučila da se presvuče u još elegantniju kombinaciju.

Kate Middleton i Wiliam u posjeti Pakistanu - undefined

Foto: EPA: Kate Middleton i Wiliam u posjeti Pakistanu

Skinula je tuniku i umjesto nje preko bijelih pantalona obukla čisto bijeli kaftan do koljena, preko kojeg je obukla dugački crni blejzer fenomenalnog modernog kroja.

 Bež salonke više joj se nisu uklapale, pa je Kate obula ravne crne špic balentanke sa kaišićima i sa Wiliamom krenula u avanturu sa nestašnim psima.

Iako je pakistanska ženska moda veoma konzervativna i stroga, Kate Middleton, koja važi za modnu ikonu širom svijeta, zaista se potrudila da pokaže kako je moguće ispoštovati tradiciju, a istovremeno izgledati vrlo lijepo i elegantno.

 I u tome je definitivno uspjela, stil.kurir.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije