Kate Beckinsale hitno prevezena u bolnicu

Radiosarajevo.ba
Kate Beckinsale hitno prevezena u bolnicu

Glumica Kate Beckinsale hitno je prevezena u bolnicu zbog puknuća ciste na jajniku, no pojedinim fanovima zasmetalo je što je objavila selfie iz bolničkog kreveta.

"Saznala sam da puknuta cista na jajniku jako, jako boli, a zbog morfija stalno plačem. Mnogo sam zahvalna svima koji su me pazili", napisala je ona uz fotku iz bolničkog kreveta.

Nakon što su je pojedini pratitelji na Instagramu 'naružili' da očigledno nije toliko bolesna, čim je stigla napraviti selfie, ona je odgovorila da nije riječ o selfieju: "Moja mama me slikala".

Brojne žene imaju ciste na jajnicima u nekom periodu svog života. Često su bezopasne i nestanu, bez ikakvog tretmana, za nekoliko mjeseci. Ipak, ciste na jajniku - pogotovo one koju puknu - znaju biti i vrlo ozbiljne.

Kako bi sačuvale svoje zdravlje, drage čitateljice, ne zaboravite redovan ginekološki pregled i naučite simptome koji mogu signalizirati ozbiljne stvari - odmah otiđite doktoru ukoliko se iznenada pojavi oštar bol u predjelu abdomena ili karlice, ili ako, uz bolove, povraćate i imate groznicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak