Kako izgleda supruga lovca iz Potjere Kreše? Zbog nje je učinio nešto nezamislivo

0
Radiosarajevo.ba

Krešimir Sučević Međeral gledateljima je najpoznatiji po HRT-ovoj emisiji Potjera i showu Tog se nitko nije sjetio.

Mnogima omiljeni lovac, više od deset godina oduševljava gledatelje širokom lepezom znanja, a mnoge zanima njegov privatni život, o kojem ne govori često.

Iako je aktivna na društvenim mrežama, na Instagramu rijetko objavljuje fotografije sa suprugom Vanjom Vukić.

GRAS potvrdio: Tramvaji zbog udesa trenutno rade samo od Ilidže do Skenderije

Par je sudbonosno 'da' izgovorio 2017. u svetištu u Mariji Bistrici, a 'lovčeva' odabranica na društvenim mrežama se pohvalila fotografijom s vjenčanja.

Inače, Krešimir Sučević Međeral je dugi niz godina bio prepoznatljiv po svojoj dugoj kosi, ali zbog svoje partnerice se počeo i šišati.

Nevjerovatna situacija u kvizu 'Potjera': Takmičar nije znao na koga je izvršen atentat u Sarajevu

"Skužio je da neandertalski imidž možda nije najsretnija kombinacija. Posve smo se stopili, jedna misao - dvije jedinke", našalila se Vanja jednom prilikom.

Omiljeni lovac, nedavno je u intervjuu otkrio 10 stvari bez kojih ne može, a na popisu se našla i njegova supruga.

"Moj glavni PR agent i organizatorica. Jedno izuzetno stvorenje koje me često zna natjerati u ludilo (kao i ja nju), ali bez kojeg bi mi život bio daleko složeniji i jednoličniji", rekao je Sučević Međeral za Večernji list.

Pratiteljima Potjere poznato da je Krešimir strastveni putnik, koji je obišao mnoštvo zemalja na nekoliko kontinenata, a par je medeni mjesec proveo na Sejšelima.

Podsjetimo, Krešimir je nedavno s kolegama Moranom Zibar i Mladenom Vukorepom gostovao u novoj epizodi Knjazališta, u kojoj su posjetili Muzej krapinskih neandertalaca, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak