Lovci iz 'Potjere' u nešto drugačijem izdanju, otkrili su i svoje ljubavne statuse

0
Radiosarajevo.ba
Lovci iz 'Potjere' u nešto drugačijem izdanju, otkrili su i svoje ljubavne statuse
Foto: Printscreen / hrt.hr / Lovci iz Potjere

Lovci iz HRT-ove Potjere Morana Zibar, Mladen Vukorepa i Krešimir Sučević Međeral bili su glavni akteri ovosedmične emisije "Knjazalište" Roberta Knjaza. 

"Neandertalci su vrlo intrigantna tema. Uvijek ih vidimo kao nekakve grube sirovine, a ja mislim da su oni bili nježne duše i željela bih to malo više istražiti, baciti se u njihovu grubu kožu i vidjeti kako je to kad malo izađeš iz komfora ovih naših razmaženih modernih života, otkrila je Morana Zibar i našalila se kako misli da je ona najveći neandertalac od njih troje. 

"Mislim da sam neandertalac više po fizičkom izgledu nego po karakternim osobinama, nastavlja u istom tonu Mladen Vukorepa.

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

"Njih dvojica su onako fini i nježni, a ja kad podivljam", stvarno podivljam, dodaje Morana.

Prva postaja za troje lovaca bio je svjetski hvaljen i nagrađivan Muzej krapinskih neandertalaca.

Lovac i takmičari ostali bez teksta: Da li znate odgovor na ovo pitanje iz 'Potjere'?

Lovac i takmičari ostali bez teksta: Da li znate odgovor na ovo pitanje iz 'Potjere'?

Ondje su među ostalim naučili kako je 23. august 1899. godine "zagorskim cugom" u Krapinu stigao Dragutin Gorjanović Kramberger, koji će pronaći, kako će se kasnije pokazati, najznačajniju zbirku fosilnih kostiju neandertalaca - na svijetu.

Među ostalim i neandertalci su poznavali ljubav, a tim su povodom i lovci progovorili o svojim ljubavnim iskustvima, pa su tako otkrili koliko su se puta u životu zaljubili, jesu li kad gubili zbog slomljenog srca, koji im je bračni status, dobivaju li ljubavne poruke...

Morana i Krešo rekli su da ih često ljudi pitaju je li Mladen slobodan.

Na kraju, nazad u Zagrebu, lovci su se takmičili u guljenju krastavaca primitivnim alatima koje su sami izradili, a potom je uslijedio - lov. Nekima je išlo bolje, nekima lošije...

"Dragi gledatelji, na mom primjeru ste mogli dobro vidjeti kako je nastalo vegetarijanstvo, našalio se Krešo na svoj račun.

"Bojim se da lovci iz Potjere ne bi preživjeli duže od nekoliko dana u doba neandertalaca", zaključio je na samom koncu emisije Mladen, piše Večernji.hr.

@hrvatska_radiotelevizija

Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa našli su se u novoj, neobičnoj ulozi, pod vodstvom Roberta Knjaza. #Knjazalište #hrvatskaradiotelevizija #robertknjaz #knjaz #lovci #neandertalci #potjera #kviz #fyp zavas #video

♬ original sound - HRT - HRT

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije